Ελένη Μενεγάκη: Οι αυθόρμητες φώτο της και η κίνηση της παρουσιάστριας που προκάλεσε αντιδράσεις
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Οι αυθόρμητες φώτο της και η κίνηση της παρουσιάστριας που προκάλεσε αντιδράσεις

Δύο αυθόρμητες φωτογραφίες δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη και μας εντυπωσίασε. Όμως ήταν και κάποιοι folllowers της που τις σχολίασαν αρνητικά!

Η παρουσιάστρια την Παρασκευή μετά το τέλος της εκπομπής δημοσίευσε δυο φωτογραφίες με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και με τον σκηνοθέτη της, Άκη Μπαρμουζάνη.

Μάλιστα, η ίδια σχολίασε: «Τι κάνουν έξω από το studio ένας κριτικός κινηματογράφου , μια παρουσιάστρια και ένας σκηνοθέτης ?? #eleni @theodorekoutsogiannopoulos @akibarbou #tomegatokalo»!

Αυτή όμως η φωτογραφία σχολίαστηκε από κάποιους αρνητικά!

Ποια κίνηση της παρουσιάστριας προκάλεσε αντιδράσεις;

Η Ελένη με το χέρι της σηκώνει ελαφρώς την μπλούζα της και επειδή φάνηκε η κοιλιά της σχολιάστηκε αρνητικά από κάποιους, όπως: «Η σηκωμένη μπλούζα .. άσχετο!!», «Ποζάρουν με την παρουσιάστρια να σηκώνει την μπλούζα της».

Η παρουσιάστρια δεν σχολίασε τα ελάχιστα αρνητικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της και ούτε διέγραψε τα σχόλια στο instagram της!

Να σας θυμίσουμε ότι τα σχέδιά της για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, χάλασαν, όπως αποκάλυψε η ίδια:: «Κι εγώ ήθελα να κατέβω οικογενειακώς στην Άνδρο, αλλά μόλις άκουσα τον καιρό για το τριήμερο, είπα «Ας το, δεν μπορώ» έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας… Τόση ταλαιπωρία, με τόσο αέρα να σε βαρά στα αφτιά σου, δεν γίνεται… ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved