Δούκισσα Νομικού: Έφερε το καλοκαίρι στο Instagram - Οι φωτό με μαγιό και οι απίθανες πόζες της!
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Έφερε το καλοκαίρι στο Instagram - Οι φωτό με μαγιό και οι απίθανες πόζες της!

Η Δούκισσα Νομικού υποδέχτηκε τον νέο μήνα με δυο φωτογραφίες από το περασμένο καλοκαίρι, αποδεικνύοντάς μας, για ακόμα μια φορά, το πόσο όμορφο και καλλίγραμμο κορμί διαθέτει. 

Είναι ένα από τα αγαπημένα μοντέλα της χώρας, η οποία και έχει ασχοληθεί με την επιχειρηματικότητα, αλλά και με την παρουσίαση.

Το ίδιο αγαπητή στο κοινό από όλους τους διαφορετικούς της ρόλους, η Δούκισσα Νομικού είναι ένα πρόσωπο, που σε κάθε της δημόσια εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα, όχι μόνο με το απίθανο στυλ της, αλλά και με το πολύ ζεστό χαμόγελό της, το οποίο και μας δημιουργεί μια πολύ θετική ενέργεια. Η ίδια είναι πολύ ευτυχισμένη, μιας και με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοχαρίδη, έχουν δημιουργήσει μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Τα δυο τους παιδάκια, ο Σάββας και η Αναστασία τους έχουν κλέψει την καρδιά και δεν μπορούν με τίποτα να τους χαλάσουν χατίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δούκισσα Νομικού είναι αρκετά ενεργή στα social media, με την ίδια να δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα, τόσο από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, όσο και από την προσωπική της ζωή. Αυτήν την φορά, η ίδια με ένα πόστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας άφησε άφωνους, μιας και, για ακόμα μια φορά, μας έδειξε το πόσο πολύ καλλίγραμμο είναι το κορμί της.

Το διάσημο μοντέλο υποδέχτηκε τον Μάιο με δυο καλοκαιρινές φωτογραφίες, με την ίδια να ποζάρει σε ένα παραμυθένιο τοπίο και να απολαμβάνει την θάλασσα, με ένα απίθανο μαγιό.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved