Ρουβάς- Ζυγούλη: Πήραν μέρος σε Tik Tok challenge για ζευγάρια- Όλα όσα μάθαμε για την σχέση τους!
Showbiz

Ρουβάς- Ζυγούλη: Πήραν μέρος σε Tik Tok challenge για ζευγάρια- Όλα όσα μάθαμε για την σχέση τους!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη  πήραν μέρος σε ένα ιδιαίτερο Tik Tok challenge, με τους δυο τους να μας αποκαλύπτουν πολλά πράγματα για τη σχέση τους. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους ίδιους να δηλώνουν πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από τα πολύ συχνά κοινά τους post στα social media.

Τόσο ο Σάκης Ρουβάς, όσο και η Κάτια Ζυγούλη είναι αρκετά ενεργοί στα social media, με τους ίδιους να δημοσιεύουν σχεδόν καθημερινά posts από την κοινή τους ζωή, αλλά και από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Αυτήν την φορά όμως, το ζευγάρι έκανε στους διαδικτυακούς τους φίλους μια πολύ μεγάλη έκπληξη, παίρνοντας μέρος στο απόλυτο viral challenge για ζευγάρια στην εφαρμογή Tik Tok, αποκαλύπτοντάς μας διάφορες πτυχές από την κοινή τους ζωή.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, μερικά από αυτά που μάθαμε για την καθημερινότητά τους είναι ποιος από τους δύο είναι αυτός που ζητά πρώτος συγγνώμη μετά από έναν καβγά, ποιος είπε πρώτος «σ’ αγαπώ», ποιος έχει περισσότερο χιούμορ, ποιος μαγειρεύει καλύτερα, ποιος καθυστερεί περισσότερο να ετοιμαστεί σε ένα ραντεβού, αλλά και ποιος κάνει σαν μικρό παιδί όταν αρρωσταίνει...

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Ρουβάς παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved