Ελένη Μενεγάκη: Με ένα μοναδικό στιλιστικό τρικ κάνει τις καμπύλες της να φαίνονται θεϊκές
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Με ένα μοναδικό στιλιστικό τρικ κάνει τις καμπύλες της να φαίνονται θεϊκές

Διαθέτει μια καλλίγραμμη σιλουέτα αν και ποτέ δεν λέει «όχι» σε ένα πιάτο που της αρέσει πολύ. Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στις γυναίκες με μεσογειακή σιλουέτα αλλά έχει ένα κόλπο που κάνει τις καμπύλες της να φαίνονται θεϊκές.

Ποιο είναι αυτό; Σε κάθε μα κάθε εμφάνιση της με φόρεμα η Ελένη επιλέγει ένα μαγικό αξεσουάρ που τονίζει τέλεια τη μέση και αυτό δεν είναι άλλο από τη ζώνη.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες πάντα φοράει μια μικρή ή πιο φαρδιά ζώνη στη μέση της έτσι ώστε να φαίνονται οι καμπύλες της. Ακόμη κι όταν παίρνει κιλά αυτό είναι το μυστικό της ώστε να μην τονίζει εκείνα τα σημεία που έχει πάρει βάρος.

Δες φωτογραφίες

Η ίδια πρόσφατα αποκάλυψε πως επιστρέφοντας από τις διακοπές του Πάσχα πήρε μερικά κιλάκια αλλά πάντα σε κάθε τέτοια φάση ακολουθεί ένα συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα και πολύ σύντομα επανέρχεται στα κιλά της.

Οι μεγάλες αλλαγές στο σώμα της εδώ και πολλά χρόνια είναι ελάχιστες κι αυτό γιατί η Ελένη Μενεγάκη έχει πειθαρχία «στρατιώτη» όταν πρέπει να πετάξει από πάνω της μερικά παραπάνω κιλά που μπορεί να έχει πάρει και που το πιθανότερο είναι να μην είναι ορατά με την πρώτη ματιά αλλά να δυσκολεύουν εκείνη περισσότερο στο ντύσιμο της.

Η Ελένη λέει «ναι» στο καλό φαγητό, εξάλλου είναι και η ίδια εκπληκτική μαγείρισσα, επίσης λατρεύει όλες τις νοστιμιές, τα πικάντικα εδέσματα, ενώ έχει πει επανειλημμένα ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στην παγωμένη μπύρα και στο καλό κρασί, που συμπληρώνει ιδανικά ένα υπέροχο δείπνο στο τραπέζι.

Η ίδια έχει παραδεχτεί επίσης ότι έχει έναν καλό μεταβολισμό, που λειτουργεί άμεσα μόλις κόψει τα μακαρόνια (που λιμπίζεται πολύ συχνά!), γενικότερα τους υδατάνθρακες και τα τσιμπολογήματα, με αποτέλεσμα να επανέρχεται αμέσως στο φυσιολογικό της βάρος, που είναι τα 60 κιλά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved