Αργύρης Ντινόπουλος: H βράβευση του γιου του στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και το θλιβερό «αντίο»
Showbiz

Αργύρης Ντινόπουλος: H βράβευση του γιου του στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και το θλιβερό «αντίο»

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Αργύρη Ντινόπουλου με τον αιφνίδιο θάνατο του γιου του, Βασίλη στα 33 του χρόνια.

Ο 33χρονος γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών και επί χρόνια δημάρχου Βριλησσίων, Αργύρη Ντινόπουλου εντοπίστηκε νεκρός στο καναπέ του σπιτιού του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συγγενείς του ανησύχησαν καθώς από το πρωί της Κυριακής (1/5) δεν απαντούσε σε κλήσεις και μηνύματα. Έτσι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο πρώην υπουργός, με τη βοήθεια κλειδαρά, άνοιξαν την οικία των Εξαρχείων, οπού και τον αντίκρισαν νεκρό.

Όπως αναφέρει το newsbomb.gr o νεαρός Βασίλης Ντινόπουλος έχασε τη ζωή του χτυπημένος από τον διαβήτη τύπου Α, από τον οποίο έπασχε. Πιθανότατα υπέστη υπογλυκαιμία, έχασε τις αισθήσεις του και το σάκχαρο τον «χτύπησε» στην καρδιά. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιος στο σπίτι για να τον βοηθήσει τη στιγμή που υπέστη την κρίση υπογλυκαιμίας, φαίνεται πως αποδείχτηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Ο 33χρονος Βασίλειος - Σπυρίδων, γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ στο οποίο μάλιστα είχε διακριθεί. Ο κ. Αργύρης Ντινόπουλος και η οικογένειά του είναι συντετριμμένη για τον χαμό του παιδιού τους. Ενός παιδιού που λάτρευε τον αθλητισμό, λάτρευε τη ζωή και τη χαιρόταν κάθε στιγμή.

O Vasilis Din – όπως ήταν το καλλιτεχνικό του όνομα – είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ως τον καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar. Η Ακαδημία τον αποχαιρέτησε με ένα θλιβερό ποστ.

«Αποχαιρετούμε τον Βασίλη Ντινόπουλο, που βραβεύτηκε για τη δουλειά του στο #TIFF61 ως location manager της ταινίας KALA AZAR. Είχαμε την τιμή να τον έχουμε κοντά μας και στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Θα θυμόμαστε πάντα την αγάπη και το πάθος του για το σινεμά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved