Βασίλης Ντινόπουλος: Ραγίζει καρδιές το αντίο του αδελφικού του φίλου
Showbiz

Βασίλης Ντινόπουλος: Ραγίζει καρδιές το αντίο του αδελφικού του φίλου

Ο Βασίλης Ντινόπουλος, ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια, προκαλώντας συγκίνηση στο πανελλήνιο.

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Αργύρη Ντινόπουλου με τον αιφνίδιο θάνατο του γιου του, Βασίλη στα 33 του χρόνια.

Ο 33χρονος γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών και επί χρόνια δημάρχου Βριλησσίων, Αργύρη Ντινόπουλου εντοπίστηκε νεκρός στο καναπέ του σπιτιού του.

Ο Βασίλης Νινόπουλος πέθανε από διαβήτη τύπου Α. Το διαδίκτυο έχει «πλημμυρίσει» από συγκινητικά μηνύματα για τον θάνατο του, με τους φίλους του να αδυνατούν να το πιστέψουν.

Ο 33χρονος Βασίλειος - Σπυρίδων, γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ στο οποίο μάλιστα είχε διακριθεί. Ο κ. Αργύρης Ντινόπουλος και η οικογένειά του είναι συντετριμμένη για τον χαμό του παιδιού τους. Ενός παιδιού που λάτρευε τον αθλητισμό, λάτρευε τη ζωή και τη χαιρόταν κάθε στιγμή.

O Vasilis Din – όπως ήταν το καλλιτεχνικό του όνομα – είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ως τον καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar.

Ο αδελφικός του φίλος «ράγισε» καρδιές με την ανάρτησή του. Ο ίδιος δημοσίευσε παλιότερα μηνύματα που είχε ανταλλάξει και γράφει: «Βασίλη.. αδελφέ μου.. "Μπάκακα" μου, μόνο εσύ ήξερες τι σημαίνει αυτό και μόνο εσύ καταλαβαίνεις.. και τώρα που θα το διαβάζεις ελπίζω να γελάς όπως γελούσαμε μαζί. Έχω τόσα να πω μα το μυαλό παίζει παιχνίδια, μα τα μάτια μου θολώνουν από τα δάκρυα και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται γύρω μου.. τα έχω χαμένα. Ήλπιζα ότι όλα ήταν ένα κακόγουστο αστείο.. ήλπιζα. Σε αγαπώ αδελφέ μου.. καλό σου ταξίδι..».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved