Λουκίλα Καρρέρ: Η αποκάλυψη της συζύγου του Πλέσσα για την υγεία του Δάκη: «Είναι σπίτι του»
Showbiz

Λουκίλα Καρρέρ: Η αποκάλυψη της συζύγου του Πλέσσα για την υγεία του Δάκη: «Είναι σπίτι του»

Σήμερα, δημοσίευμα ήθελε τον αγαπημένο τραγουδιστή, τον Δάκη να βρίσκεται σε νοσοκομείο, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του. 

Η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, στενού συνεργάτη της του τραγουδιστή εδώ και πολλά χρόνια, η Λουκίλα Καρρέρ, με tweet της θέλησε να καθησυχάσει τους θαυμαστές του, ενημερώνοντάς τους για την κατάσταση της υγείας του.

«Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Δάκης είναι στο νοσοκομείο. Εδώ και μερικές μέρες είναι και πάλι στο σπίτι του» έγραψε η Λουκίλα Καρρέρ η οποία δείχνει να βρίσκεται στο πλευρό του, ειδικά τώρα μετά το εξιτήριο που πήρε. Μάλιστα, απάντησε tweets θαυμαστών του τονίζοντας ότι ο Δάκης βρίσκεται στην ασφάλεια του σπιτιού του εδώ και πέντε μέρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που αναστάτωσε όλους όσοι λάτρεψαν τον ερμηνευτή ήθελε τον ίδιο να νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Espresso αυτή τη δύσκολη στιγμή που έδινε τη νέα του μάχη είχε στο πλευρό του κάποια συγγενικά του πρόσωπα, αλλά και μερικούς καλούς φίλους, οι οποίοι προσεύχονταν νυχθημερόν για εκείνον.

Αν και ο ίδιος για δύο πλέον χρόνια μέσα από τη δική του μάχη με τον καρκίνο προσπαθούσε να δίνει κουράγιο σε όλους τους καρκινοπαθείς, η κατάσταση της υγείας του ήταν, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αρκετά εύθραυστη, όπως ο ίδιος είχε αναφέρει στους συναδέλφους του, που αγωνιούσαν για την κατάστασή του και επικοινωνούσαν μαζί του, για να μάθουν νέα για τη νέα περιπέτεια με την υγεία του.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Λουκίλα Καρρέρ με την οποία επικοινώνησε το gossip-tv όμως κατέστη αδύνατη η συνομιλία μαζί της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved