Ελένη Πετρουλάκη: «Η μόδα κινείται από τις Καρντάσιαν μέχρι τις Τζένερ»
Showbiz

Ελένη Πετρουλάκη: «Η μόδα κινείται από τις Καρντάσιαν μέχρι τις Τζένερ»

Η γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως πρότυπο ορισμένων γυναικών αποτελεί ο σωματότυπος των Τζένερ και Καρντάσιαν.

Στα 51 της χρόνια είναι πιο όμορφη από ποτέ! Λάμπει… και διατηρεί από πολύ μικρή ηλικία αυτό το υπέροχο καλλίγραμμο σώμα. Ο λόγος φυσικά, για τη γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη η οποία παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις, στο πρότυπο «Κιμ» αλλά και στους στόχους της.

Χρησιμοποιείς συχνά τα social media;

Είναι εργαλείο για μένα. Έχω Instagram και ασχολούμαι αρκετά, ενώ πρόσφατα οι κόρες μου με έβαλαν να κάνω και ΤikΤοκ.

Τι σου ζητάνε συνήθως οι πελάτισσες όταν σε βλέπουν από κοντά;

Αυτά τα ραντεβού είναι μεγάλη εμπειρία πρώτα από όλα, μου ανοίγουν την ψυχή τους, κάτι που μου αρέσει. Πάντα ακούω τους άλλους και προσπαθώ να τους καταλάβω. Ξέρω καλά τα συναισθήματα των γυναικών ανά ηλικίες. Τα νεαρά κορίτσια θέλουν να φτιάξουν το σώμα τους, να γίνουν κάτι άλλο. Λατρεύουν την οικογένεια Τζένερ και θέλουν να κάνουν τη γραμμή στην κοιλιά. Τους εξηγώ ότι αυτό είναι καθαρά κατασκευαστικό κομμάτι. Εκείνα βρίσκονται στην εφηβεία, θέλουν να αρέσουν και ή σεξουαλικότητα τους είναι το Νο1. Οι μεγαλύτερες, 25-40 χρ., έχουν συνήθως κυτταρίτιδα ή έχουν γεννήσει και έρχονται για αποκατάσταση, ενώ στις 40+ έχουμε να κάνουμε με τις πρώτες αλλαγές πριν από την κλιμακτήριο. Εκείνες που έχουν μπει στην κλιμακτήριο ζητούν άλλα. Οι άντρες είναι πολύ πιο εύκολοι. Σε ό,τι κι αν τους πεις δεν έχουν αντίρρηση περισσότεροι θέλουν να χάσουν το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς.

Την περασμένη δεκαετία ήταν στη «μόδα» οι πολύ αδύνατες γυναίκες, ενώ τα τελευταία χρόνια το πρότυπο είναι η Κιμ Καρντάσιαν.

Ναι, η μόδα κινείται από τις Καρντάσιαν μέχρι τις Τζένερ. Εμένα δεν μου αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με υπερβολή, οτιδήποτε δεν είναι με φυσικό τρόπο. Δεν είμαι κατά των πλαστικών, αλλά όχι σε σημείο που να αλλάζει η γυναίκα.

Έχεις μετανιώσει για περιόδους που το σώμα σου ήταν πιο γραμμωμένο ή γυμνασμένο απ’ ό,τι ενδεχομένως χρειαζόταν;

Όταν είσαι σε νεότερη ηλικία, είναι άλλο το κολλαγόνο και η ελαστίνη. Δεν είχα μετανιώσει για τίποτα γιατί σε κάθε περίοδο είχα διαφορετικό στόχο. Όταν είσαι όταν αθλητισμό, δεν έχει σημασία πώς, θα φαίνεται το σώμα σου, αλλά να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

Τελικά εκείνο το κορίτσι από τη Σητεία της Κρήτης, που κάποτε υπήρξε πρωταθλήτρια στίβου, πέτυχε τους στόχους του;

Ναι, αλλά με την απόκτηση των παιδιών οι στόχοι μου ήταν σαν να γύρισαν στο μηδέν. Εγώ ήρθα σε δεύτερη μοίρα. Το όνειρο μου πλέον είναι οι κόρε μου να μπορέσουν να ακολουθήσουν το δικό τους όνειρο. Πάντα ήξερα τι ήθελα να γίνω. Ήμουν πρωταθλήτρια στίβου στα 400 μ. και από τη στιγμή που ήρθα στην Αθήνα ακολούθησα το επάγγελμα της γυμνάστριας.'Εχω δουλέψει σχεδόν σε όλα τα γυμναστήρια της Αθήνας, έχω παρουσιάσει προγράμματα, έχω διδάξει. Είχα όραμα, ζήλο και πάθος, κάτι που ακόμα και σήμερα με χαρακτηρίζει.

Είσαι τριάντα χρόνια μέσα στα γυμναστήρια και ωστόσο δεν έχασες στιγμή τη θηλυκότητα σου. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό;

Όταν κάτι είναι φυσικό, συμβαίνει απλά. Όσες έχουν καταφύγει σε ακραίες καταστάσεις, όπου δεν υπάρχει μέτρο και όριο, χάνουν τη θηλυκότητα τους, σκληραίνει το πρόσωπο τους. Επίσης, εγώ τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Πολύ σημαντικό. Δεν θα ντυθώ σύμφωνα με τη μόδα, αλλά όπως μου αρέσει και μου ταιριάζει. Συμβουλεύω πολλές γυναίκες να μη χάσουν περισσότερο από όσο πρέπει. «Εδώ είμαστε ΟΚ, δεν θα χάσεις άλλα κιλά» τους λέω. Δεν το δέχομαι. Είμαι λάτρις του ωραίου και θαυμάζω την ωραία αισθητική. Για αυτό και μπορώ να θεωρηθώ η καλύτερη τους φίλη, γιατί αγαπώ τη γυναίκα και όταν βρω κάτι που με κάνει να αισθάνομαι ωραία θέλω να το μοιραστώ.

Πηγή: OK!

Διαβάστε επίσης:

Δωροθέα Ίβιτς: Η κόρη της Πετρουλάκη μεγάλωσε και είναι μία κούκλα

Πετρουλάκη: Η κόρη της, Άννα Μαρία έγινε 17 ετών και είναι απίθανη! Κούκλα και ολόιδια η μαμά της

Ελένη Πετρουλάκη: Χάστε τα κιλά των γιορτών με μια δίαιτα εξπρές

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved