Νάργιες - Σαντικάι: Θα γίνουν γονείς - Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της η Λάουρα
Showbiz

Νάργιες - Σαντικάι: Θα γίνουν γονείς - Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της η Λάουρα

Η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι θα γίνουν γονείς. Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι πριν αποκτήσει το πρώτο του παιδί, ετοιμάζεται να παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

Μανούλα για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει Λάουρα Νάργιες! Η ραδιοφωνική παραγωγός διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η Λάουρα Νάργες θα παντρευτεί τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι, το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούνιο και η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί με τον ερχομό του παιδιού τους σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Αλένη Μίχα και της εκπομπής, Πάμε Δανάη!

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος επιβεβαίωσε την είδηση άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού!

Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε ότι το gossip-tv.gr είχε γράψει ότι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια είναι έγκυος δίχως να αναφερθεί το όνομά της μιας και διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Δείτε το ρεπορτάζ παρακάτω από την εκπομπή, Πάμε Δανάη.

«Ο Χρήστος είχε έρθει καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1 όταν ήμουν και εγώ, τότε βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί και την έχει ακόμα» είχε πει η Λάουρα, αναφερόμενη στην πρώτη επαφή που είχαν οι δυο τους.

Και είχε συνεχίσει λέγοντας: «Με το Χρήστο Σαντικάι κάναμε παρέα πριν γίνουμε ζευγάρι. Ταλαιπωρήθηκε λίγο μαζί μου, αλλά δεν τον έδειξε, ήταν κύριος».

Όμως εκείνη ερωτεύτηκε σφόδρα συγχρόνως τον γνωστό τραγουδοποιό για τον οποίο τόνισε: «Με τον Χρήστο κλείδωσαν τα πάντα στη σχέση μας μέσα σε τρεις μέρες, από τότε είμαστε αχώριστοι, δεν θέλουμε και δεν μπορούμε χώρια».

Και τότε ήρθε και η μεγάλη αποκάλυψη: «Σε δύο χρόνια θα έρθω με πρόσκληση του γάμου. Ξέρω ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου φέτος ο Χρήστος, αλλά δεν μου λέει τίποτα παραπάνω».

Δείτε παρακάτω την τελευταία εμφάνιση που τους τσακώσαμε μαζί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved