Γιώργος Τσαλίκης: Αυτές είναι οι πιο ακραίες αντιδράσεις που έχει δει στο Τ! φάση;
Showbiz

Γιώργος Τσαλίκης: Αυτές είναι οι πιο ακραίες αντιδράσεις που έχει δει στο Τ! φάση;

Ο Γιώργος Τσαλίκης με την Εβελίνα Νικόλιζα, φέτος, ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το σόου φάρσας του ΑLΡΗΑ «Τ! φάση;».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε συνέντευξή του ανέφερε ποια στοιχεία του κέντρισαν το ενδιαφέρον στο σόου και αν θα δεχόταν να βρεθείς στη θέση του... θύτη σε μία τέτοια εκπομπή.

Πώς κυλάει, μέχρι αυτή τη στιγμή, η τρέχουσα σεζόν;

Η τρέχουσα σεζόν ξεκίνησε με τις εμφανίσεις μου, με τον Μανώλη Κονταρό και στη συνέχεια με την προσθήκη του Stan, στο Lido Stage μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο, οπότε έφυγα για να συνεχίσω την περιοδεία μου στην Αμερική - που είχε διακοπεί απότομα, πριν από δύο χρόνια, λόγω κορονοϊού. Παράλληλα, την περίοδο που έλειπα, ξεκίνησε και η δική μου τηλεοπτική σεζόν με το σόου φάρσας του ΑLPHA «Τ! φάση;». Από εκεί και πέρα, η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη και μέχρι τον Σεπτέμβριο έχω ένα γεμάτο πρόγραμμα. Τουλάχιστον μουσικά.

Καταπιάνεσαι με πολλά και διάφορα πράγματα. Έχεις φτάσει ποτέ στα όρια σου;

Στα όρια μου έχω φτάσει πολλές φορές και με τα πράγματα που κάνω και με διαφορές καταστάσεις. Το καλό είναι ότι πάντοτε προσπαθώ να μην τα ξεπεράσω και να παραμείνω ισορροπημένος.

Ποια στοιχεία σου κέντρισαν το ενδιαφέρον στο σόου φάρσας του ALΡΗΑ «Τ! φάση;»

Η αλήθεια είναι ότι συζητούσα και για άλλα πρότζεκτ, αλλά στο «Τ! φάση;» με κέρδισαν ο αυθορμητισμός, η χαρά, το γέλιο και η καλή χημεία με την Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία έχει γίνει πλέον φίλη μου και ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, και με τα παιδιά από την παραγωγή.

Ήταν εύκολο να βρείτε κοινούς κώδικες επικοινωνίας με την Εβελίνα και να αναπτύξετε τη σχέση που βλέπουμε στις οθόνες μας;

Ήταν αυτόματο και ευλογημένο. Ήταν από αυτά ρου συμβαίνουν πολύ δύσκολα, αλλά συμβαίνουν. Παρόλο που στον τρόπο με τον οποίο εκφραζόμαστε είμαστε δύο εκδιαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες, καθώς η Εβελίνα είναι πιο συναισθηματική και πιο συνεσταλμένη από εμένα, οι ετερόκλητοι χαρακτήρες μας, που έχουν όμως την ίδια ουσία και αρχές, έδεσαν μαγικά. Το χαρήκαμε πολύ και εξακολουθούμε να το χαιρόμαστε, γιατί έχουμε μία υπέροχη σχέση.

Εσύ θα δεχόσουν να βρεθείς στη θέση του... θύτη σε μία τέτοια εκπομπή;

Θα το έκανα με μεγάλη χαρά και δεν σου κρύβω ότι έχω ζηλέψει άπειρες φορές που δεν είμαι παίκτης. Από εκεί και πέρα, επειδή με ρωτούν αρκετά συχνά, θέλω να σου διευκρινίσω δύο πράγματα. Αρχικά, για μία φάρσα που στην τηλεόραση διαρκεί δέκα λεπτά, ο χρόνος που αφιερώνουμε εμείς είναι μία ή μιάμιση ώρα. Απλά έχουμε κρατήσει μόνο τις στιγμές της δοκιμασίας. Δεύτερον, πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και ρωτήσαμε ανθρώπους που δέχτηκαν να κάνουν τα τρελά που ζητούσαμε τον λόγο για τον οποίο το έκαναν. Εχουμε ακούσει απίστευτα πράγματα. Έτσι, έχω βάλει πολλές φορές τον εαυτό μου σε αυτή τη συνθήκη.

Έχετε δει κάποια ακραία αντίδραση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;

Έχουμε δει πάρα πολλές ακραίες αντιδράσεις. Για παράδειγμα, έχει σηκωθεί μία κοπέλα να φύγει στη Θεσσαλονίκη και να παρατήσει τη φίλη της ή άλλη έχει πάρει τον άντρα της φίλης της για να δει τι συμβαίνει και να πάει εκεί που βρίσκονται για να τη βοηθήσει κ.ά. Έπειτα, όμως, βλέπουν εμένα και την Εβελίνα και ανακουφίζονται που δεν... τρελάθηκαν οι φίλοι τους ή τα μέλη των οικογενειών τους.

Ποια είναι τα τρία πρόσωπα στα οποία θα ήθελες να κάνεις φάρσα;

Σίγουρα η μητέρα μου, στην οποία ούτως ή άλλως κάνω όλα αυτά τα χρόνια, και οι αντιδράσεις της μου προκαλούν γέλιο, στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία έχει απίστευτες αντιδράσεις, και στον μεγάλο μου γιο, τον Βασίλη. Εκείνος είναι ένα μαζεμένο παιδί, κάπως αυστηρός, και σίγουρα δεν θα παίρναμε ούτε τα 500 ευρώ, θα είχε σηκωθεί και θα είχε φύγει.

Το «Τ! φάση;» σημειώνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης απέναντι στον ανταγωνισμό. Υπάρχει περίπτωση να το ξαναδούμε ή θέλεις να κάνεις κάτι καινούργιο;

Αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζω και είναι μία απόφαση που θα πάρει ο ΑLΡΗΑ, προσμετρώντας όλες τις παραμέτρους. Αυτό το πρότζεκτ μου αρέσει πάρα πολύ, το ευχαριστήθηκα όταν το γυρίζαμε, και ακούσαμε αρκετά θετικά σχόλια. Ειδικά σε μία περίοδο που η ειδησεογραφία είναι βαριά.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved