Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν επιστρέφω σε κύκλους που έχουν κλείσει. Έχω βάλει άλλη ρότα στη ζωή μου»
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν επιστρέφω σε κύκλους που έχουν κλείσει. Έχω βάλει άλλη ρότα στη ζωή μου»

Η λάμψη που ακτινοβολεί το πρόσωπο της Ιωάννας Μαλέσκου καθρεφτίζει την αποφασιστικότητα και τη δύναμη που κρύβει στην ψυχή της.

Η παρουσιάστρια του «Love It» σε συνέντευξή της μίλησε για την οικογένεια της αλλά και για το αν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό της στο μέλλον να ασχοληθεί και πάλι με αυτό που σπούδασε.

Προέρχεσαι από μία δεμένη οικογένεια και έχει ζήσει ευτυχισμένα παιδικά χρόνια με πολλή αγάπη από τους γονείς σου.

Όταν είσαι μικρός, δεν καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να μεγαλώνεις μέσα σε μια ευτυχισμένη οικογένεια, το θεωρείς αυτονόητο. Το εκτιμάς όμως ως ενήλικος. Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω δύο υπέροχους γονείς. Πάντα είχα στο μυαλό μου, όταν θα γίνω μητέρα, να είμαι σαν τη δική μου μητέρα και, επειδή θαυμάζω και σέβομαι τον πατέρα μου, αποτελεί πρότυπο για τον άνθρωπο με τον οποίο θα αποκτήσω οικογένεια. Με έχει πειράξει πολύ όμως που οι γονείς μου στεναχωρήθηκα με διάφορα δημοσιεύματα που γράφτηκαν για μένα. Όταν με ρωτούν σχετικά τους απαντώ: «Μπαμπά, μην ασχολείσαι». «Μαμά, μην πιστεύετε ότι διαβάζετε».

Είσαι η μικρότερη από τα αδέρφια σου;

Είμαι ο Βενιαμίν της οικογένειας. Έχω έναν αδερφό και μία αδερφή, η οποία πριν από λίγο καιρό έγινε μανούλα, οπότε είμαι και θεία. Αγαπιόμαστε πολύ με τα αδέρφια μου και μεγαλώσαμε με σπουδαίες αρχές.

Πώς ένα κορίτσι που σπουδάζει δασκάλα αποφασίζει να ασχοληθεί με την τηλεόραση;

Ήταν καρμικό γιατί κάνω κάτι που πραγματικά αγαπώ με έναν άλλο τρόπο από ότι πριν. Ισχύει αυτό που λένε, ότι στη ζωή όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Όλα έρχονται χωρίς καν να τα προκάλεσες εσύ. Σε μένα λοιπόν προέκυψε όλο αυτό που ζω στην τηλεόραση.

Έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σου ότι αργότερα στο μέλλον θα ασχοληθείς και πάλι με αυτό που σπούδασες λόγω του ότι η τηλεόραση έχει ημερομηνία λήξης;

Όχι, δεν επιστρέφω σε κύκλους που έχουν κλείσει. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν τους αγαπώ, αλλά, για πολλούς λόγους, δεν μπορώ να αφομοιωθούν πάλι εκεί. Έχω βάλει άλλη έρωτα στη ζωή μου. Πραγματικό μα όμως, όλα έχουν ημερομηνία λήξης και η τηλεόραση ίσως λίγο πιο σύντομη καθώς αποβάλλει εύκολα αν δεν πλήρης τις προϋποθέσεις ή αν δεν σε εξελίσσει αυτό το οποίο κάνεις. Είναι πολύ νωρίς ωστόσο για να πω κάτι τέτοιο επειδή έχω μέσα μου πολύ δύναμη και αγάπη να δώσω. Φυσικά και δεν σκέφτομαι ότι καθετί που δίνεται είναι για πάντα. Πρέπει να το φροντίζεις, να δουλεύεις και να εξελίσσεσαι. Από κει και πέρα, ότι έρθει με το καλό να έρθει.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved