Ιωάννα Μαλέσκου: «Εκεί όπου θα αγαπήσω θα μείνω»
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: «Εκεί όπου θα αγαπήσω θα μείνω»

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για το αν σκέφτεται το γάμο και τα παιδιά.

Η όμορφη παρουσιάστρια ανέφερε επίσης τι τη γοητεύει σε έναν άντρα και τι απαντά σε όλους εκείνους που την πλήγωσαν σχολιάζοντας την αρνητικά.

Σκέφτεσαι το γάμο και τα παιδιά;

Δεν σκέφτομαι το γάμο και τα παιδιά έτσι όπως το έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους. Είμαι της άποψης πως έρχονται όταν βρίσκεις τον άνθρωπο τη ζωή σου και επιλέγεις να είσαι εκεί. Σίγουρα όμως θα ήθελα πολύ να έχω μια ευτυχισμένη οικογένεια. Επομένως, είναι καλοδεχούμενη.

Πιστεύεις λοιπόν ότι πρέπει να αγαπηθείτε πολύ με τον άνθρωπο που θα επιλέξεις για να αποκτήσετε μαζί μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Ναι. Από την άλλη, δεν αρκεί μόνο η αγάπη. Χρειάζεται να βλέπουν και οι δύο τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο, να καταλαβαίνουν ποιον άνθρωπο έχουν δίπλα τους. Οι χαρακτήρες άλλωστε δεν ορίζονται μέσα από τη δουλειά τους, σφυρηλατούνται κάθε μέρα.

Θέλεις να αποκτήσεις πολλά παιδιά;

Θα ήθελα μια μεγάλη οικογένεια. Τα παιδιά είναι ευλογία.

Θα εγκατέλειπες την τηλεόραση αν σου το ζητούσε ο σύζυγός σου προκειμένου να αφοσιωθείς στην οικογένεια σου;

Ο άνθρωπος που θα αποφασίσω να είναι κοντά μου και να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου σίγουρα δεν θα έχει τέτοια απαίτηση. Ο άνθρωπος που θα με γνωρίζει πραγματικά θα ξέρω ότι πρέπει να επιλέγω ελεύθερα αυτά τα οποία θα με βοηθούν να είμαι καλά. Η απόφαση μιας γυναίκας να αφιερώσω το χρόνο και στην ανατροφή των παιδιών της πρέπει να είναι συνειδητή και δική της. Προσωπικά, θέλω να αποκτήσω την δική μου οικογένεια και να παραμείνω δημιουργική επαγγελματικά.

Τι σε γοητεύει σε έναν άντρα;

Αυτό που θέλω είναι να θαυμάζω το σύντροφό μου για αυτά που βλέπω σε εκείνον και τα οποία υπάρχουν και σε μένα. Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθείς να ανακαλύπτεις άγνωστα στοιχεία του χαρακτήρα σου μέσα από τις αρετές που κρύβει αυτός που αγαπάς.

Είσαι γυναίκα που αγαπάω με πάθος και τα δίνει όλα σε έναν έρωτα;

Αγαπάμε μια φορά ουσιαστικά και συνειδητοποιημένα. Οπότε, εκεί όπου θα αγαπήσω θα μείνω.

Τι απαντά σε όλους εκείνους που σε πλήγωσαν σχολιάζοντας σε αρνητικά;

Ο χρόνος θα δείξει για όλους μας τι είμαστε, τι μπορούμε να κάνουμε και τι αξίζουμε. Από κει και πέρα, χαμογελάω και προχωράω.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved