Δύσκολες ώρες για τη Σοφία Μπεκατώρου: Ο ασυνείδητος που σκότωσε το σκυλί της και παραλίγο κι εκείνη
Showbiz

Δύσκολες ώρες για τη Σοφία Μπεκατώρου: Ο ασυνείδητος που σκότωσε το σκυλί της και παραλίγο κι εκείνη

Η Σοφία Μπεκατώρου ραγίζει καρδιές με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια, μας ενημέρωσε μέσα από τα social media ότι ένας ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε το σκυλί της που ήταν μέλος της οικογένειάς τους και παραλίγο να παρασύρει κι εκείνη.

«Εσύ που πέρασες οδηγώντας με 1000 στην παραλιακή στη Βάρκιζα, να ξέρεις σκότωσες τον Milo. Αν ήμουν γρήγορη θα είχες χτυπήσει κι εμένα. Τον παράτησες. Έφυγες. Πέντε άνθρωποι μας βοήθησαν μέχρι να πάμε στον κτηνίατρο, όπου εκεί κατέληξε από εσωτερική αιμορραγία. Ο Milo ήταν μέλος της οικογένειάς μας. Μη τρέχετε έτσι στον δρόμο… κοστίζει ζωές», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram η Σοφία Μπεκατώρου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Να θυμίσουμε πως η ίδια είχε δηλώσει παλαιότερα: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω πίσω σε όλο αυτό, που ξεκίνησα, γιατί όταν το ξεκίνησα δεν περίμενα καθόλου να με ακολουθήσει κάποιος. Στο άθλημα μας, την ιστιοπλοΐα, συχνά επιλέγεις 'ένα διαφορετικό δρόμο για να φτάσεις σε κάθε σημαδούρα. Βλέποντας τον άνεμο και τους αντιπάλους, πολλές φορές αναγκάζεσαι να διαφοροποιηθείς, χωρίς αυτό να σε κάνει να φοβάσαι. Επομένως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, από τη στιγμή που ένιωσα ότι είμαι δυνατή για να δω την αλήθεια όπως έχει συμβεί και εφόσον είχα κάνει τη δουλειά που χρειαζόταν με τον εαυτό μου, έκανα αυτό το βήμα. Όταν είδα πως ακολούθησαν πάρα πολλοί άνθρωποι, ήταν μεγάλη η χαρά μου που όλοι αυτοί πήραν τη δύναμη να μιλήσουν και παράλληλα μεγάλη η λύπη μου που τόσο πολλοί έχουν βασανιστεί».

Διαβάστε επίσης:

Ημέρα της γυναίκας: Οι γυναίκες που μας έδωσαν μαθήματα ζωής!

Σοφία Μπεκατώρου: «Δεν θέλουμε να μιλούν μόνο οι καταξιωμένοι, θέλουμε όλοι να έχουν φωνή»

Σοφία Μπεκατώρου: Το #ΜeΤοο ζει επειδή οι άνθρωποι το συνεχίζουν. Ηρθε για να μείνει, δεν είναι μόδα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved