Ο γιος του Βαλάντη είναι πιλότος! Η ανάρτηση της υπερήφανης μητέρας του Έλενας Γκρέκου!
Showbiz

Ο γιος του Βαλάντη είναι πιλότος! Η ανάρτηση της υπερήφανης μητέρας του Έλενας Γκρέκου!

Ο Χαράλαμπος Αυγενικός, ή Χάρης για τους φίλους και τους δικούς του ανθρώπους, γιος του Βαλάντη και της Έλενας Γκρέκου είναι πλέον πιλότος και με τη... βούλα, γεγονός που μόνο περήφανους θα μπορούσε να κάνει τους δύο γονείς του. 

Ο Χάρης προφανώς ήξερε από πολύ νωρίς πως θέλει να είναι... βασιλιάς των αιθέρων. Παρ' όλο που είναι ο πρωτότοκος γιος του Βαλάντη (έχει άλλα δύο παιδιά από άλλες σχέσεις του) και θα περίμενε κανείς πως θα έπαιρνε το καλλιτεχνικό DNA τόσο της μητέρας όσο και του πατέρα του, τελικά εκείνος επέλεξε να ασχοληθεί με ένα τελείως διαφορετικό αντικείμενο που είναι το επάγγελμα του πιλότου.

Μάλιστα, η είδηση ότι έχει αποφασίσει να γίνει πιλότος έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της υπερήφανης μαμάς, της Έλενας Γκρέκου η οποία ανέβασε φωτογραφίες με τον Χάρη της ντυμένο με τη στολή του πιλότου.

Μάλιστα, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το μέλλον που ανοίγεται για τον γιο της, κάνοντας repost μία ανάρτησή του. Σε αυτήν, ο Χάρης Αυγενικός έγραφε:

«Η ημέρα που πέταξα για πρώτη μου φορά ένα αεροσκάφος ολομόναχος. Το ξεχωριστό με αυτή τη πτήση, είναι πως πρέπει να παίρνεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις που δεν μπορεί κάποιος να στις διορθώσει. Δεν είναι κανένας δίπλα σου, δεν υπάρχουν ερωτο-απαντήσεις και δεν θα υπάρξει κάποιος να σε σώσει από τα λάθη σου. Είσαι εσύ… και το αεροσκάφος!


ΥΓ: Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Instructor μου, που με «οδήγησε» μέχρι εδώ που έχω φτάσει».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved