Άγγελος Λάτσιος: Η αλλαγή του ξετρέλανε την οικογένειά του - Το απίθανο σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Η αλλαγή του ξετρέλανε την οικογένειά του - Το απίθανο σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

 O Άγγελος Λάτσιος αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά του για καλό σκοπό και η αλλαγή του ξετρέλανε όλη την οικογένειά του!

O γιος τη Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάσιου, όπως σας ενημερώσαμε, δώρισε τα μαλλιά του σε ανθρώπους που το χρειάζονται.

Όμως, ο Άγγελος Λάτσιος δεν κουρεύτηκε μόνο αλλά και ξυρίστηκε και αυτή η αλλαγή του είναι υπέροχη! Είναι άλλος άνθρωπος και η μαμά του, Ελένη Μενεγάκη η οποία είναι λάτρης του Instagram, όταν έβαλε την πρώτη φωτογραφία του, ξετρελάθηκε και… τη σχολίασε!

«Κούκλος!!! Πόσο σου πάει παιδί μου!!», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη κάτω από τη φωτογραφία.

Τα likes των διαδικτυακών του φίλων πολλά και το πρώτο σχόλιο ήταν από συγγενικό του πρόσωπο! Ο πρώτος που έσπευσε να σχολιάσει τη φωτογραφία του ήταν ο θείος του, Θοδωρής Μισόκαλος ο οποίος του έγραψε: «Ότι είναι, εσύ είσαι» και ο Άγγελος του απάντησε: «Τα μπέρδεψες ότι να ‘ναι είμαι εγώ» και ο Θοδωρής σχολίασε: «@aggelos_latsios ότι καλύτερο εννοείς!»!

Το πιο εύστοχο σχόλιο όμως ήρθε από την Ρούλα Ρέβη, τη γνωστή φωτογράφο, που έχει φωτογραφίσει αρκετές φορές την Ελένη Μενεγάκη και παρατήρησε ότι μεγαλώνοντας και με αυτή του την αλλαγή, μοιάζει πολύ στην μαμά του!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Εγώ εδώ βλέπω ένα προφίλ και μια γωνία που πολλά μου θυμίζει από ένα όμορφο μουτράκι που ξέρω πολύ καλά @elenimenegaki»!

Δείτε παρακάτω το σχόλιο της Ελένης στην φωτογραφία του γιου της, ο οποίος είναι άλλος άνθρωπος!

Διαβάστε επίσης:

Άγγελος Λάτσιος: Άλλος άνθρωπος ο γιος της Μενεγάκη - Κουρεύτηκε και ξυρίστηκε! (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved