Χριστίνα Τσάφου: «Την ώρα της παράστασης, μου ψιθύριζαν «Γεια σας κυρία Χάιδω…»
Showbiz

Χριστίνα Τσάφου: «Την ώρα της παράστασης, μου ψιθύριζαν «Γεια σας κυρία Χάιδω…»

Ένα αστείο περιστατικό μοιράστηκε η ηθοποιός Χριστίνα Τσάφου με κάτι μικρά παιδιά να την φωνάζουν «Χάϊδώ», την ώρα της παράστασης στην οποία έπαιζε. 

Η ηθοποιός Χριστίνα Τσάφου έχει πρωταγωνιστήσει σε σειρές που έχουν μείνει αξέχαστες στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και σε σπουδαίες παραστάσεις.

Η ίδια, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου ενώ τόνισε πως την ευχαριστεί αρκετά που την φωνάζουν «Χάϊδω». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο κίνημα #metoo.

tsafou_xristina_246254865_141330391558763_7977564014118547457_n.jpg

Tο θέατρο έχει λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά στη ζωή σας;

Εντελώς. Είναι ιαματικό και καταφυγή για μένα. Αυτές οι δύο-τρείς ώρες πάνω στη σκηνή, ήταν μεγάλη βοήθεια για μένα. Το δέσιμο που κάνεις με τους συναδέλφους, αυτούς τους μήνες που είσαι μαζί στο θέατρο είναι σπουδαίο. Εμένα πέθανε ο γονιός μου και το βίωσα μέσα στο θέατρο. Ή γεννήθηκε το εγγόνι μου κι εγώ επειδή δεν μπορούσα να πάω στο μαιευτήριο ήμουν συνεχώς στα τηλέφωνα μέσα στα καμαρίνια. Όλα αυτά τα μοιράζεσαι μέσα στη δουλειά μας.

Πώς αισθάνεστε που έχετε αποτυπωθεί στη συνείδηση του κόσμου, ως η «Χάϊδω» από το «Καφέ της Χαράς»

Με ευχαριστεί πολύ. Ήταν ο πρώτος μου ολοκληρωμένος τηλεοπτικός ρόλος και με ικανοποιεί ότι με φωνάζουν «Χάιδω». Μου δείχνει πολλή αγάπη ο κόσμος, θυμάμαι ένα περιστατικό πολύ αστείο. Παίζαμε τον «Βιολιστή στη στέγη» με τον Βαλτινό και είχα μία σκηνή με τη Ρένια Λουιζίδου. Ήμασταν μπροστά, μπροστά στη σκηνή ώσπου είχαν έρθει κάτι μικρά παιδάκια και την ώρα της παράστασης, μου ψιθύριζαν «Γεια σας κυρία Χάιδω, είστε η κυρία Χάιδω, το ξέρουμε». Ήταν πολύ αστείο δεν με ενόχλησε καθόλου. Αυτή η σειρά αγαπήθηκε πολύ, συγκινηθήκαμε και στο ριμέικ που ξαναβρεθήκαμε, θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου αυτή η σειρά γιατί ο Χάρης Ρώμας, ακόμη και σε προσωπικές μου δυσκολίες στάθηκε δίπλα μου, σαν άνθρωπος. Πολύ γενναιόδωρος!

tsafou_xristina_103531686_279109689807482_2121293324919756192_n.jpg

Έχετε πει «όχι» στην καριέρα σας, οποία μετανιώσατε;

Όχι. Έχω πει μερικά «όχι», τα οποία όμως δεν μετάνιωσα στιγμή. Ακόμη όταν είδα ότι έπρεπε να το είχα κάνει δεν στενοχωρήθηκα. Ήταν έτσι να γίνει.

Μέσα από τις καταγγελίες πού ακούστηκαν για το #metoo πως βλέπετε την επόμενη μέρα στο θέατρο και την κοινωνία μας εν γένει;

Είμαι απολύτως σύμφωνη με όλους και όλες που μίλησαν και κατήγγειλαν τα πρόσωπα αυτά. Αλλά είναι μεγάλη κουβέντα, αν η κοινωνία μας γίνει πιο δίκαιη. Μακάρι, αλλά θέλει δουλειά πολλή, δεν αλλάζουν τόσο εύκολα και από τη μια στιγμή στην άλλη, όλα. Ίσως να φοβηθούν τώρα κάποιοι ή να το σκεφτούν πολύ ή πριν το κάνουν. Δεν είναι μόνο αυτά που ακούστηκαν και έχουν πάρει της δικαιοσύνης αλλά και πολλά άλλα που οι άνθρωποι δεν έχουν τη δύναμη μα βγουν να τα πουν. Θέλει κουράγιο και ψυχικό σθένος.

Πηγή: ΕΓΩ

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Τσάφου: «Η Τζένη Μπότση μου το είχε πει και δεν μπορούσα να το πιστέψω»

Μαριλού Κατσαφάδου: «Η πεθερά μου Χριστίνα Τσάφου έχει το κεφάλι της ήσυχο μ’ εμένα» (video)

Χριστίνα Τσάφου: «Επίσημα δεν υπάρχει η πρόταση για το Καφέ της Χαράς»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved