Δήμητρα Παπαδήμα: «Με τα χρήματα της τηλεόρασης ζω ακόμη και σήμερα»
Showbiz

Δήμητρα Παπαδήμα: «Με τα χρήματα της τηλεόρασης ζω ακόμη και σήμερα»

Το κοινό υποκλίνεται στο ταλέντο και στο τσαγανό της Δήμητρας Παπαδήμα.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε αν έχει ζηλέψει σημερινές δουλειές στην τηλεόραση και αν υπήρξε ακριβοπληρωμένη.

Έχεις ζηλέψει δουλειές στην τηλεόραση σήμερα;

Δεν βλέπω ελληνικά σίριαλ. Γιατί με ενοχλεί να βλέπω υπέροχους ηθοποιούς, που πριν ανοίξουν τον στόμα τους, ξέρω τι θα πουν. Αυτό με κουράζει. Μου λείπει η ωραία ατάκα που βγαίνει από την ψυχή του ηθοποιού. Πλέον στην τηλεόραση κυριαρχεί ο εύκολος λόγος και όσοι πάνε, πάνε για τα χρήματα. Τα οποία, ειδικά οι νεότεροι, δεν τα παίρνουν κιόλας. Γιατί κάποτε πληρωνόμασταν πολύ καλά από την τηλεόραση.

Υπήρξες ποτέ ακριβοπληρωμένη ηθοποιός;

Ναι. Στην τηλεόραση έπαιρνα πολύ καλά χρήματα. Και με αυτά τα λεφτά, ζω ακόμη και σήμερα. Παρ’ ότι σπούδασα το παιδί μου, κλπ. Κατάφερα να κρατήσω τα λεφτά, δεν τα έφαγα. Και τις δύο τελευταίες μου θεατρικές παραγωγές, με αυτά τα λεφτά τις έκανα. Το κεραμίδι κάτω από το κεφάλι μου, μου το εξασφάλισε ο πατέρας μου, αλλά τα λεφτά που έβγαλα, τα διαχειρίστηκα σωστά.

Έχεις πει «όχι» στην καριέρα σου, τα οποία στην πορεία μετάνιωσες;

Στην Ελλάδα όχι. Για το εξωτερικό ναι. Έχω μετανιώσει όταν μου πρότειναν να πάω για καριέρα στην Αμερική. Δεν πήγα, ήμουν φοβισμένη και δεν εμπιστεύομαι, ειδικά τους ανθρώπους αυτού του χώρου. Δεν υπάρχει αξιοκρατία. Ζητούν πράγματα από εσένα, που δεν ταιριάζουν στη δική μου ιδιοσυγκρασία. Τη ψυχή μου στο διάολο δεν την πουλάω, είτε αυτό είναι Ελλάδα, είτε εξωτερικό.

Έχει τύχει να φύγεις από δουλειά, λόγω κακής συμπεριφοράς συναδέλφου;

Αμέτρητες φορές έχω φύγει κι άλλες τόσες έχω παραμείνει κιόλας γιατί έπρεπε να δουλέψω για να ζήσω. Όταν το θέμα όμως ήταν σοβαρό με λεκτική βία, κακοποιητική συμπεριφορά, σεξουαλική παρενόχληση, κλπ. έφευγα. Δυο φορές μου στοίχισε κιόλας, γιατί μου άρεσαν οι ρόλοι, αλλά δεν γινόταν να μείνω γιατί θα είχαμε θέματα. Γυρνούσα σπίτι, έκλεινα το στόμα και είχα πολλά ψυχοσωματικά. Μου έπεφταν τα νύχια, έβγαζα έρπητα, κλπ.

Πώς διαχειρίστηκες όλες αυτές τις άσχημες συμπεριφορές μέσα στη δουλειά;

Αρχικά έγινα ένα νευρασθενικό άτομο. Για να προστατεύσω τον Γιάννη και το παιδί μου, εκείνες τις εποχές, η σκέψη μου ήταν ακατάπαυστη, αφού σκεφτόμουν πως θα συμπεριφερθώ. Έφτασα να είμαι 20 ημέρες άυπνη και να πηγαίνω στη δουλειά. Ή να με πηγαίνει ο Γιάννης κάθε βράδυ με διαταραχή στο νοσοκομείο. Αλλά έπρεπε να δουλέψω. Γιατί ήθελα το καλύτερο για την οικογένειά μου.

Σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο, έχεις φίλους;

Ναι. Έχω την αιώνια φίλη μου, την Άννα Μιχαήλου, τον Γιώργο Νινιό, κ.ά.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved