Παπαδήμα: «Είμαι 59 ετών, κρατιέμαι πολύ καλά και δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα από επεμβάσεις»
Showbiz

Παπαδήμα: «Είμαι 59 ετών, κρατιέμαι πολύ καλά και δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα από επεμβάσεις»

Η Δήμητρα Παπαδήμα μας έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες, και συνεχίζει να το κάνει πλέον, μέσα από τη συγγραφή και το θέατρο.

Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε αν το θέατρο έχει λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά σε δύσκολες στιγμές της, για όσα μπορούν να την... λυγίσουν και αν τη φοβίζει ο χρόνος που περνάει.

Το θέατρο έχει λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά σε δύσκολες στιγμές;

Ναι αλλά όχι στον απόλυτο βαθμό. Είχα χάσει τον πατέρα μου και πήγα έπαιξα παράσταση με τον Θύμιο Καρακατσάνη. Αυτά είναι μέσα στη δουλειά. Δεν τα ξεχνάς όσα περνάς, αλλά τα κουβαλάς. Δεν καταπραΰνονται, τελείως.

Μέσα από όλα όσα ακούστηκαν με τις καταγγελίες και το #metoo, ελπίζεις σε μία πιο δίκαιη κοινωνία, τελικά;

Όχι, αν δεν αλλάξει το παιδαγωγικό σύστημα της χώρας. Οφείλουν τα παιδιά να διδάσκονται βιογραφίες και να αποκτούν κριτική σκέψη. Δεν πιστεύω σε δικηγόρους, κλπ. Πρέπει να μπει ένα όριο. Επίσης, έχω θυμώσει που οι πάντες ασχολούμαστε με την Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. Όλο αυτό τους κάνει με έναν τρόπο ήρωες. Και ειδικά αυτή η γυναίκα παίζει το δικό της παιχνίδι. Ασχολούνται όλοι μαζί της και το τι κάνει, ακόμη και τα κανάλια συνέχεια. Ειλικρινά «βγαίνω» έξω από τα ρούχα μου με αυτή τη γυναίκα. Ο τρόπος που το χειρίζονται, είναι ένας εξευτελισμός του κοινωνικού μας συστήματος. Η γυναίκα που δεν κλαίει για τα παιδιά της και δίνει συνεντεύξεις…. Ντροπή.

Είσαι μία γυναίκα αντισυμβατική. Τι μπορεί να σε «λυγίσει»;

Οτιδήποτε έχει να κάνει με το παιδί μου. Για το παιδί μου, μπορώ να σκοτώσω. Δεν είμαι αυστηρή μαμά. Είμαι υπερπροστατευτική και δεν θέλω να βασανιστεί το παιδί μου, όπως εγώ. Την έχω μάθει να μου τα λέει όλα. Γενικά όμως είμαι σε μία ηλικία που θέλω να λέω τη γνώμη μου και δεν φοβάμαι γι’ αυτό.

Ποια είναι η συμβουλή που της έχεις δώσει της κόρης σου;

Να είναι πάντα ο εαυτός της. Να ξέρει και να εκμεταλλευτεί το όνομα που κουβαλάει γιατί είναι η κληρονομιά της. Να χρησιμοποιήσει το όνομά της και να βοηθήσει τους φίλους της που βλέπει πως κοπιάζουν για να υπάρξουν σε αυτόν τον χώρο. Το αρνήθηκε και το αρνείται ακόμη, το όνομά της για να πάρει κάποια δουλειά.

Ο χρόνος που περνάει σε φοβίζει;

Αυτό το διάστημα, έχω τη μητέρα μου στα τελευταία της κι αναρτώ φωτογραφίες από παλιά. Γιατί βλέπω ότι η μαμά μου ήταν το παιδί που ήταν. Προς το παρόν γελάω με τον χρόνο. Είμαι 59 ετών, κρατιέμαι πολύ καλά και δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα από επεμβάσεις. Σίγουρα με επηρεάζει, αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας.

Παρεμβάσεις στο πρόσωπο ή το σώμα σου, θα έκανες;

Όχι. Θα έκανα ένα μπότοξ για να νιώθω πιο ανανεωμένη, αλλά ως εκεί. Οι παρεμβάσεις αυτές, είναι μία ψεύτικη νεότητα. Κι εγώ δεν την αντέχω την ψευτιά.

Ποιο είναι το μυστικό της σχέσης σας, με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου;

Έχει περάσει από 40 κύματα αυτή η σχέση. Έχουμε χωρίσει για 3 χρόνια, αλλά απλά μέναμε σε διαφορετικά σπίτια. Ήμασταν πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Το μυστικό είναι ότι είμαστε δύο ώριμοι άνθρωποι. Και οι διαφορετικές μας ωριμότητες, συμπληρώνουν η μία, την άλλη. Έχω γνωρίσει επιτυχημένους άντρες με πολλά χρήματα στη ζωή μου. Αλλά όσο τους βλέπω, τόσο απομακρύνομαι. Αλλά ναι, είμαι πολύ χορτασμένη, απλά, δεν γούσταρα τα φράγκα.

Τι σχέδια έχεις για το μέλλον;

Θα ανέβει στο θέατρο, αυτό το χειμώνα, το παραμύθι μου «Το ανθρωπάκι», που μιλάει για την ανάγκη του ανθρώπου να επιστρέψει στη φύση. Κι ένα ακόμη έργο μου «Ο μοναχούλης κι ο μοναχούλης» που θα ανέβει επίσης από χειμώνα. Συγγραφικά ετοιμάζω ένα έργο θεατρικό, που το είχα στείλει παλιά και σε τηλεόραση, αλλά δε το δέχτηκαν. Τώρα το κάνω μυθιστόρημα με τον τίτλο «Όλα μαύρα».

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved