Έλλη Κοκκίνου: «Έτσι έχασα 20 κιλά»
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: «Έτσι έχασα 20 κιλά»

Η Έλλη Κοκκίνου είναι και φέτος έτοιμη να εντυπωσιάσει τους λουόμενους σε όποια παραλία και αν επιλέξει να ρίξει τις βουτιές της.

Αρκεί να δει κανείς την τραγουδίστρια με μπικίνι για να καταλάβει πως οι προσπάθειες που έκανε να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά έπιασαν -και με το παραπάνω- τόπο.

Στα 51 της χρόνια, όχι μόνο έκανε τον χρόνο σύμμαχο της, αλλά έχει βρει τον τρόπο να παραμένει σε άψογη φόρμα. Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε πως ούτε η εγκυμοσύνη της, ούτε το δύσκολο ωράριο που ακολουθούσε παλαιότερα, ούτε η καραντίνα στάθηκαν ικανά να επηρεάσουν την εξωτερική της εμφάνιση. Για εκείνη η γυμναστική και η σωστή διατροφή είναι για την το Α και το Ω για καλή υγεία. Ωστόσο όπως παραδέχεται, στο παρελθόν εξαιτίας της περιπέτειας της με τον θυρεοειδή είχε βάλει περισσότερα από 20 κιλά.

Χωρίς να αφήνει τίποτα στην τύχη, η Έλλη όταν είδε τον δείκτη της ζυγαριάς της να ανεβαίνει πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Συγκεκριμένα καθημερινά, περπατούσε περίπου τέσσερις ώρες, από τη Γλυφάδα έως τη Βάρκιζα. «Συνήθως γυμνάζομαι 5 φορές την εβδομάδα και το καλοκαίρι 4. Στο παρελθόν, όταν είχα πάρει 22 κιλά κι έβλεπα ότι δεν απέδιδαν οι δίαιτες, άρχισα να περπατάω κάθε ημέρα από την Γλυφάδα έως την Βάρκιζα, περίπου τέσσερις ώρες. Όποιος θέλει κι προσπαθεί τα καταφέρνει, αρκεί να έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε συμβουλεύουν σωστά. Όλο αυτό ξεκίνησε από μία έντονη στεναχώρια που πέρασα και μου προκάλεσε μία ορμονική διαταραχή, η οποία εξελίχθηκε σε υποθυρεοειδισμό. Ήταν μία αλυσίδα πραγμάτων. Πρέπει να προσέχουμε την ψυχολογία μας», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Μιας που η γυμναστική από μόνη της δεν αρκεί, η Έλλη, λόγω του ότι πάσχει από κοιλιοκάκη έκοψε τελείως τη γλουτένη, αντικαθιστώντας τα γαλακτοκομικά με προϊόντα σόγιας. Επιπλέον, λέει «όχι» στα τηγανητά, επιλέγοντας μόνο ψητά και φαγητά κατσαρόλας, από κοκκινιστό κοτόπουλο μέχρι τόνο με ρύζι. Ακόμη, διαλέγει καλαμπόκι ή ζυμαρικά χωρίς γλουτένη με κόκκινη σάλτσα. Ένα από τα μεγαλύτερα διατροφικά μυστικά της είναι πως ενδιάμεσα από τα γεύματα θα φάει ένα φρούτο ή μία μπάρα δημητριακών μαζί με πράσινο τσάι. Επιπροσθέτως αν το βράδυ βγει για φαγητό, το μεσημεριανό της θα είναι ίί§ηί. «Η μαμά πάντα με ήθελε "κόκαλο", επειδή ήταν και εκείνη "κόκαλο"! Δεν μου έδινε πρωινό να φάω, με έστελνε στο σχολείο με ένα γάλα για να μην παχύνω. Και πήγαινα κρυφά στης συμμαθήτριάς μου το σπίτι για να φάμε πρωινό. Καμία πλάκα δεν σου κάνω!», έχει πει για τα διατροφικά λάθη που έκανε στο παρελθόν.

Πλέον η Έλλη έχει αποκτήσει μια σούπερ fit σιλουέτα, ωστόσο πριν τους καλοκαιρινούς μήνες φροντίζει ακόμη περισσότερο τη διατροφή της. Για την ακρίβεια αποφεύγει τις ατασθαλίες, με το πρόγραμμα διατροφής της να περιλαμβάνει τέσσερα γεύματα, τα οποία απέχουν μεταξύ τους τέσσερεις ώρες, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας καταναλώνει 3 λίτρα νερό. Επιπλέον, πριν το φαγητό, πίνει πάντα ένα ποτήρι νερό. Ακόμη φροντίζει να πίνει πράσινο τσάι, το οποίο απομακρύνει τις τοξίνες και κινητοποιεί τον μεταβολισμό της. Το σίγουρο είναι πως η Έλλη έχει βρει τον τρόπο να παραμένει στα 56 κιλά, εντυπωσιάζοντας παράλληλα τους πάντες με τις άψογες αναλογίες της.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved