Νικόλιζα: «Mε ενδιαφέρει να κάνω ότι έχει σχέση με τη μουσική ή κάνει εμένα και τον κόσμο να γελάμε»
Showbiz

Νικόλιζα: «Mε ενδιαφέρει να κάνω ότι έχει σχέση με τη μουσική ή κάνει εμένα και τον κόσμο να γελάμε»

Η Εβελίνα Νικόλιζα μίλησε για το αν θα ήθελε να κάνει νέο κύκλο επεισοδίων του «Τ! φάση;» ή προτιμά κάτι καινούργιο.

Επίσης, ανέφερε τι έχει κερδίσει από τη συνεργασία της με την ομάδα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!».

Εσύ θα ήθελες να κάνετε νέο κύκλο επεισοδίων του «Τ! φάση;» ή προτιμάς κάτι καινούργιο;

Για το αν θα κάνουμε νέο κύκλο επεισοδίων ή όχι είναι μία απόφαση που πρέπει να πάρει το κανάλι, αλλά, επειδή το κοινό είναι υποψιασμένο, ίσως χρειάζεται να μεσολαβήσει κάποιο χρονικό διάστημα. Φαντάσου τα γυρίσματα τα κάναμε υπό άκρα μυστικότητα και θέλαμε να τα τελειώσουμε πριν μαθευτεί ή ανακοινωθεί κάτι. Και έτσι έγινε. Από εκεί και πέρα, θα με ενδιέφερε να κάνω κάτι που έχει σχέση με τη μουσική ή κάνει εμένα και τον κόσμο να γελάμε. Με τέτοια πρότζεκτ νιώθω πιο άνετα.

Σε βλέπουμε, για δεύτερη σεζόν, στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΑLΡΗΑ «Καλύτερα δε γίνεται!». Τι έχεις κερδίσει από αυτή τη συνεργασία;

Είναι η δεύτερη χρονιά που βρίσκομαι στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» και σίγουρα, έχω κερδίσει περισσότερη εμπειρία και φίλους, που είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό στη δική μου ζωή. Συγκεκριμένα, τη Ναταλία Γερμανού, τη Ναταλία Αργυράκη, τον Δημήτρη Πανόπουλο και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη. Είμαστε πλέον φίλοι και έχουμε μία ομαδική συνομιλία, που κανονίζουμε να βρεθούμε για βόλτες, για καφέδες κ.ο.κ.

Με τη Ναταλία Γερμανού επεκτείνατε τη συνεργασία σας και δισκογραφικά με το τραγούδι «Σου λέω αλήθεια».

Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Ναταλία Γερμανού και τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη για αυτό το τραγούδι που μου έγραψαν και είναι αυτό που ονειρευόμουν για να ξεκινήσω. Βέβαια, γνωρίζω και εγώ και ο κόσμος ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Ειδικά για κάποιον/α που δεν ανήκει σε δισκογραφική εταιρεία.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved