Γιώργος Μαυρίδης- Κρίστυ Καθαργιά: Σήμερα ο πολιτικός γάμος τους στη Θεσσαλονίκη!
Showbiz

Γιώργος Μαυρίδης- Κρίστυ Καθαργιά: Σήμερα ο πολιτικός γάμος τους στη Θεσσαλονίκη!

Λίγο πριν από την αναχώρησή τους για το Asian Express, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστυ Καθαργιά παντρεύονται σήμερα, 6 Μαίου με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δυο περίπου χρόνια μετά από την απρόβλεπτη γνωριμία τους, θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τηλεοπτικά ρεπορτάζ, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθαργιά πρόκειται να αναχωρήσουν για το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι του STAR στις 11 Μαίου και το απόγευμα της Παρασκευής 6 Μαίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο γάμος τους στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να αφιερώσει την συγκεκριμένη ημέρα στην αγάπη τους, μιας και έχουν προτιμήσει να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Θεσσαλονίκη και από την πρώτη κιόλας στιγμή ένιωσαν ότι ο ένας βρήκε στον άλλον το άλλο του μισό. Αν και διατηρούσαν λίγους μήνες σχέσης, ο Γιώργος Μαυρίδης αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πριν από περίπου δυο χρόνια και μάλιστα είχε μοιραστεί και την ιδιαίτερη αυτή στιγμή τους σε ένα βίντεο στο youtube, το οποίο και σημείωσε χιλιάδες views και σχόλια.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του: «Θέλω να παντρευτώ για να περνάει καλά η γυναίκα μου, η σύζυγός μου. Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Δεν έχω καμιά καΐλα με το γάμο, γίνεται καθαρά για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπος που είσαι μαζί. Κάνω ό,τι κάνω για να είναι ευτυχισμένος ο άλλος. Έτσι λειτουργώ. Και την πρόταση γάμου κι όλα αυτά που έκανα τα έκανα για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπός μου, να είναι όπως το ονειρεύεται!»

Στις αρχές της σχέσης τους, οι δυο τους είχαν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ στην πορεία είδαμε ότι τα κοινά τους στιγμιότυπα στα social media γινόντουσαν όλο και περισσότερα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved