Νεκρή η «Μις ΗΠΑ 2019»- Βούτηξε από τον 29ο όροφο
Showbiz

Νεκρή η «Μις ΗΠΑ 2019»- Βούτηξε από τον 29ο όροφο

Νεκρή βρέθηκε η «Μις ΗΠΑ 2019», Τσέλσι Κράιστ η οποία αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της πηδώντας από έναν ουρανοξύστη.

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα που άφησε στη μητέρα της η πρώην Μις ΗΠΑ Τσέλσι Κράιστ, λίγο προτού βουτήξει στο κενό από το παράθυρο του διαμερίσματος της, στον 29ο όροφο ουρανοξύστη του Μανχάταν.

Η 30χρονη εστεμμένη έστειλε στη μητέρα της, Εϊπριλ Σίμπκινς, ένα γραπτό μήνυμα ακριβώς πριν από την αυτοκτονία της, το οποίο με τη σειρά της μοιράστηκε η Εϊπριλ δημόσια στην εκπομπή «Real Table Talk της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

«Καταρχάς, σου ζητάω συγγνώμη, γιατί, όταν θα το λάβεις, δεν θα ζω πια. Και με θλίβει ακόμα πιο πολύ αυτό που σου γράφω, γιατί ξέρω ότι θα σε πληγώσει περισσότερο από οτιδήποτε» έγραφε το μήνυμα, το οποίο διάβασε η Σίμπκινς περίπου μία ώρα μετά το συμβάν.

Αμέσως θορυβήθηκε, γιατί, όπως αποκάλυψε, η κόρη της είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της και παλαιότερα.

«Απόγνωση και μοναξιά»

«Σ’ αγαπώ μαμά, είσαι η καλύτερη μου φίλη και το άτομο με το οποίο έχω ζήσει τα περισσότερα χρόνια. Εύχομαι, να μπορούσα να μείνω μαζί σου, όμως δεν μπορώ να αντέξω το βάρος της επίμονης θλίψης, της απόγνωσης και της μοναξιάς. Δεν σου μίλησα ποτέ γι' αυτά τα συναισθήματα, επειδή δεν ήθελα να ανησυχήσεις και επειδή ήλπιζα ότι κάποια στιγμή θα άλλαζαν, όμως ξέρω ότι δεν πρόκειται. Με ακολουθούν σε κάθε μου επίτευγμα, επιτυχία, οικογενειακή συγκέντρωση, οικογενειακό δείπνο - κλαίω σχεδόν κάθε μέρα πια, σαν να πενθώ» συνέχιζε το σπαρακτικό μήνυμα, μέρος του οποίου διάβασε δημόσια η μητέρα της Εϊπριλ Σίμπκινς.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Η νέα Miss ΗΠΑ είναι… πυρηνική φυσικός

26χρονη στρατιωτίνα κέρδισε τον τίτλο «Μις ΗΠΑ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved