Η τούρτα της μαμάς: Ειρήνη Αγγελοπούλου: «Μακάρι η Τζένη να αποδείξει το ταλέντο της»
Showbiz

Η τούρτα της μαμάς: Ειρήνη Αγγελοπούλου: «Μακάρι η Τζένη να αποδείξει το ταλέντο της»

Η Ειρήνη Αγγελοπούλου υποδύεται ένα χαρούμενο και δοτικό κορίτσι, όπως είναι κι εκείνη άλλωστε, που σε ηλικία 22 ετών γίνεται μανούλα.

Η ηρωίδα της η Τζένη συνεχίζει ωστόσο να κυνηγάει τα όνειρα της κι αυτό είναι ένα ακόμη κοινό τους σημείο. Η ηθοποιός συμμετέχει και τη φετινή σεζόν στην κωμική σειρά «Η τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ1.

Yστερα από ένα γκεστ στην καθημερινή σειρά «Ηλιος» του ΑΝΤ1 βρεθήκατε στην «Τούρτα της μαμάς». Πέσατε στα βαθιά με τη σειρά των Ρήγα -Αποστόλου;

«Πράγματι, γιατί είναι μια ιδιαίτερη παραγωγή στην οποία μαθαίνω ακόμα πολλά πράγματα. Αρχικά όταν πήγα στον "Ηλιο" δεν είχα εμπειρία. Συμμετέχοντας στη συνέχεια στην "Τούρτα", ήταν τελείως διαφορετικά τα γυρίσματα. Γίνονται πρόβες, οι σκηνές είναι πολύωρες, οπότε είμαι σε μια διαρκή διαδικασία μάθησης, θυμάμαι ότι στην αρχή έτρεμα από το πολύ άγχος κι έλεγα πως δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω. Η κ. Χρύσα Ρώπα με ηρέμησε λέγοντας μου ότι όλοι από κάπου ξεκινάμε».

Πάντως πέσατε και σε dream time όσον αφορά στο καστ.

«Είναι όλοι πολύ καλοί ηθοποιοί και εξαιρετικοί συνεργάτες Πάντα τους θαύμαζα αλλά τον πρώτο καιρό στα γυρίσματα τους χάζευα κι έλεγα πόσο τυχερή είμαι που δουλεύουμε μαζί».

Στη σειρά υποδύεστε την Τζένη, μια κοπέλα που μόλις έχει τελειώσει τις σπουδές της στην υποκριτική και έχει όνειρο να παίξει σημαντικούς ρόλους. Ομως οι υπόλοιποι της οικογένειας δεν είναι υποστηρικτικοί.

«Δεν της έχουν αναγνωρίσει το ταλέντο της. Βέβαια, κωμωδία παίζουμε και προσπαθούμε να δείξουμε με αυτοσαρκασμό την άλλη πλευρά του επαγγέλματος μας με το να παίρνεις μέρος σε παραστάσεις, να μη λαμβάνεις καλές κριτικές, να απορρίπτεσαι από ακροάσεις και να ακούς τα μύρια όσα για το ταλέντο σου. Ομως μου αρέσει που η Τζένη συνεχίζει να το παλεύει ως χαρακτήρας. Δεν πτοείται. Η οικογένεια πολλές φορές σου λέει μεγάλες αλήθειες. Ελπίζω σε αυτή την περίπτωση να έχει πέσει έξω».

Είναι πάντως πολύ ανεκτική.

«Θεωρώ πως, επειδή είχε μια τραυματική εμπειρία με τους γονείς της που την άφησαν στον παππού και τη γιαγιά όταν ήταν μικρή και πήγαν στην Γερμανία για πάντα, δεν θέλει να δημιουργήσει εντάσεις. Της αρέσει που είναι μέσα σε ν μια οικογένεια και δεν θέλει για κανένα λόγο να Νρ χαλάσει αυτό. ϊέρει ότι είναι ασφαλής εκεί».

Θα παίξει τελικά στην τηλεόραση να τους φύγει ο καημός;

«Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω αλλά μακάρι να γίνει κάτι και να αποδείξει το ταλέντο της».

Βλέποντας τους σνομπ γονείς της η οικογένεια του άντρα της την υποστήριξε θερμά.

«Είναι πλέον μέλος της οικογένειας τους και δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να την αφήσουν ποτέ εκτεθειμένη. Φυσικά παίζει ρόλο το ότι έχει κι ένα μωρό με τον Θωμά αλλά και πάλι όταν έχεις έναν άνθρωπο τόσο καιρό στο σπίτι σου, μαθαίνεις να τον αγαπάς, τον θέλεις στη ζωή σου και δεν θέλεις να τον πληγώσουν».

Εγινε και μανούλα αλλά ο Πάρης μάλλον έχει πάρει όλους τους ρόλους μαζεμένους.

«Ο Πάρης είναι πολύ βοηθητικός και θεωρώ ότι η Τζένη τον θαυμάζει ως χαρακτήρα και τον ευχαριστεί που τη βοηθάει τόσο γιατί είναι μόλις 22 χρονών κορίτσι».

Ο Θωμάς φαίνεται έξω από τα νερά του.

«Ετσι είναι αλλά όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν το ζευγάρι και να του δώσουν την ευκαιρία να ζήσει και τα νιάτα του γιατί είναι και οι δύο μικροί σε ηλικία και θέλουν να έχουν στιγμές ελευθερίας».

Τζένη και Θωμάς είναι ερωτευμένοι; Δεν. τους βλέπουμε μόνους τους ή σε προσωπικές στιγμές.

«Θεωρώ ότι αγαπιούνται πολύ για να κρατήσουν το μωρό και να ζουν σε αυτή την οικογένεια μαζί με τόση πολυκοσμία. Παράλληλα ο Θωμάς είναι πολύ υποστηρικτικός με τη δουλειά της Τζένης και τη βοηθάει για να κυνηγάει εκείνη το όνειρο της. Εχουν μια πολύ υγιή σχέση».

Η Μαριλού πάντως, ενώ δεν συμπαθεί τη Βέτα, τα πάει καλά με την Τζένη.

«Πάντα την υποστηρίζει και ποτέ δεν έχει πει κακό για εκείνη. Αλλά και η Τζένη θαυμάζει τη Μαριλού. Τώρα ανάμεσα στη Βέτα και τη Μαριλού υπάρχει ένας... πόλεμος».

Ολα τα μέλη στην οικογένεια Βασίλαινα έχουν την πλήρη αποδοχή. Κανονικά έτσι θα έπρεπε να είμαστε ως κοινωνία;

«Ετσι θα έπρεπε να είναι το σπίτι μας. Να νιώθει αποδεκτός ό,τι και να είσαι και στη μεγαλύτερη εικόνα έτσι θα έπρεπε να είναι η κοινωνία μας. Μέσα από την κωμωδία λέγονται τα πιο σοβαρά πράγμα; τα Το κάθε επεισόδιο έχει και κάτι διαφορετικό νο πει και τα Κτήματα που θίγει είναι όλα σημαντικά Είμαι χαρούμενη που μέσο από έναν ρόλο μπόρα να μιλάω γι' αυτά».

Το σίγουρο είναι ότι τρώτε καλά στη σειρά.

«Δεν το συζητώ. Πολύ φαγητό. Κάθε φορά που λέει τα κατεβατά η Καίτη Κωνσταντίνου με τα φαγητό μπλοκάρουμε», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved