Δανάη Μιχαλάκη: «Κάποτε με ενοχλούσε και χαλιόμουν με το παραμικρό, νευρίαζα εύκολα»
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη: «Κάποτε με ενοχλούσε και χαλιόμουν με το παραμικρό, νευρίαζα εύκολα»

Η Δανάη Μιχαλάκη εκτός από τη συμμετοχή της στις «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και στη θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους».

Η ταλαντούχα ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το θέατρο, για το αν θα συνεργαζόταν με τον σύζυγό της, και αν στη ζωή της είναι τόσο ήρεμη όσο φαίνεται.

Φέτος, γνωρίζεις μεγάλη επιτυχία και στο θέατρο. Με έναν ρόλο από τις «Μέλισσες», στο «Σεσουάρ για δολοφόνους», στο «Λαμπέτη»...

«Φέτος ήταν μια καλύτερη χρονιά για όλο το θέατρο. Περνάμε κι εκεί πολύ όμορφα με όλα τα παιδιά. Ο κόσμος είχε ανάγκη να γελάσει μετά την καραντίνα και την πανδημία. Σε αυτή, μάλιστα, την παράσταση, όπου συμμετέχει και το κοινό που βγάζει διαφορετικό δολοφόνο κάβε φορά, υπάρχει και μία σχέση θεατή-ηθοποιού».

Στη ζωή σου είσαι τόσο ήρεμη όσο φαίνεσαι;

«Ναι, όμως δεν ήμουν, πάντα έτσι, έγινα. Κάποτε με ενοχλούσε και χαλιόμουν με το παραμικρό, νευρίαζα εύκολα. Στην εφηβεία μου ήμουν "άγριο νιάτα". Μόλις κατάλαβα ότι αυτό με ενοχλούσε, προσπάθησα να το βελτιώσω και το κατάφερα, έγινα "ήρεμη δύναμη". Τώρα δεν με απασχολεί τίποτα. Οταν είσαι καλά μέσα σου, βγαίνει και προς τα, έξω».

Ποιο είναι το βασικό συστατικό για να πετύχει μια σχέση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κάνουν το ίδιο επάγγελμα, όπως εσύ με τον άντρα σου Γιώργο Παπαγεωργίου;

«Η ειλικρίνεια και να βρίσκεται ο ένας δίπλα στον άλλον».

Θα συνεργαζόσουν με τον Γιώργο;

«Ναι, γιατί όχι; Θα έκανα μουσική παράσταση μαζί του, αλλά ακόμα δεν έχει έρθει εκείνη η στιγμή», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved