Μενεγάκη: Η φωτό με τον γιο της, Άγγελο στο στούντιο της εκπομπής, η συγκίνηση και το «σ' αγαπώ»
Showbiz

Μενεγάκη: Η φωτό με τον γιο της, Άγγελο στο στούντιο της εκπομπής, η συγκίνηση και το «σ' αγαπώ»

Μια από τις πιο ωραίες φωτογραφίες μαμάς και γιου είδαμε στο προφίλ της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram, οπού πόζαρε με τον γιο της, Άγγελο.

Ο Άγγελος Λάτσιος το μεσημέρι της Παρασκευής (6-05) έκανε έκπληξη στη μητέρα του και λίγο πριν το τέλος της εκπομπής βρέθηκε στο πλατό και φυσικά η χαρά της Ελένης ήταν το κάτι άλλο.

Μαμά και γιος πόζαραν μαζί και η φωτό είναι μαγική όσο φυσικά και η λεζάντα της παρουσιάστριας η οποία ήταν άκρως συγκινητική.

«πόσες αναμνήσεις έχω μαζί σου από μωρακι ακόμα μέσα στα τηλεοπτικά studio … απόκριες , πρεμιέρες , ταξίδια , γιορτές , γέλια , χαρές … Άγγελε μου σ αγαπώ ❤️ #μαμαελενη #ημαμασου #eleni #motherandson», έγραψε η ίδια. Όπως θα δεις και στη φωτογραφία τόσο η Ελένη όσο και ο Άγγελος πόζαραν αγκαλιά με την ευτυχία να ξεχειλίζει!

Δες τους μαζί στη gallery

Θυμίζουμε πως ο Άγγελος αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά του για καλό σκοπό και η αλλαγή του ξετρέλανε όλη την οικογένειά του! Είναι άλλος άνθρωπος και η μαμά του, Ελένη Μενεγάκη η οποία είναι λάτρης του Instagram, όταν έβαλε την πρώτη φωτογραφία του, ξετρελάθηκε και… τη σχολίασε!

«Κούκλος!!! Πόσο σου πάει παιδί μου!!», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη κάτω από τη φωτογραφία. Τα likes των διαδικτυακών του φίλων πολλά και το πρώτο σχόλιο ήταν από συγγενικό του πρόσωπο!

Ο πρώτος που έσπευσε να σχολιάσει τη φωτογραφία του ήταν ο θείος του, Θοδωρής Μισόκαλος ο οποίος του έγραψε: «Ότι είναι, εσύ είσαι» και ο Άγγελος του απάντησε: «Τα μπέρδεψες ότι να ‘ναι είμαι εγώ» και ο Θοδωρής σχολίασε: «@aggelos_latsios ότι καλύτερο εννοείς!»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved