Γιορτή της μητέρας:Του παιδιού μου το παιδί είναι δύο φορές παιδί μου!Οι super γιαγιάδες της showbiz
Showbiz

Γιορτή της μητέρας:Του παιδιού μου το παιδί είναι δύο φορές παιδί μου!Οι super γιαγιάδες της showbiz

Γιορτή της μητέρας: Μια από τις πιο σημαντικές γιορτές του χρόνου που δεν χρειάζεται φυσικά να ξημερώσει η δεύτερη Κυριακή του Μάη για να πει κανείς «χρόνια πολλά» στη μαμά του, ωστόσο έχει καθιερωθεί και γιορτάζεται σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Και όπως λέει και ο σοφός λαός μας «του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου» για αυτό και οι γιαγιάδες σήμερα αξίζει και με το παραπάνω να λάβουν μια τρυφερή αγκαλιά, ένα όμορφο λουλούδι κι ένα γλυκό φιλί από τα εγγόνια τους.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα συγκεντρώσαμε τις σούπερ γιαγιάδες της Ελληνικής showbiz, οι οποίες κάθε φορά που μιλούν για τα λατρεμένα τους εγγόνια «στάζουν» μέλι!

Μαρία Τζομπανάκη

«Η ζωή μου βουρκώνει ολόκληρη, έχω μεγάλη αδυναμία στο εγγόνι μου. Όταν έμαθα ότι έρχεται το εγγόνι μου σκέφτηκα: “Ο γιος μου θα γίνει πατέρας”. Είπα πως θα ζήσω και θα χαρώ τη ζωή μου. Όταν το παιδί άρχισε να επικοινωνεί και να μας αναγνωρίζει τώρα που μεγαλώνει είπα πως αυτό το παιδί είναι σαν δικό μου, είναι ο γιος του γιου μου και ξαναζώ τη γέννηση του γιου μου, αλλά το πρώτο μου συναίσθημα ήταν ότι το παιδί μου γίνεται πατέρας».

Χριστίνα Λαμπίρη

Η ίδια μοιράζει πλέον τη ζωή της μεταξύ Πάτρας όπου ζει η κόρη της και Αθήνας. Εξάλλου έχει ανοίξει και μαγαζί στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και έχει κάθε λόγο να ταξιδεύει μέχρι εκεί. «Μου λέει η κόρη μου “Δεν ξέρω τι έχει συμβεί και δεν μπορώ να ζήσω στο 100% όλες αυτές τις ευχάριστες στιγμές, και του γάμου και της γέννα και της βάπτισης”. Όταν γεννούσε ήμασταν online με τον άνδρας της. Νιώθω υπέροχα που έχω τον εγγονό μου. Είναι μία σχέση πολύ ξεχωριστή. Λιώνω»

Άννα Βίσση

«Μεγάλη λαχτάρα έχω να τα βλέπω και αναλόγως αυτής της λαχτάρας δεν μπορώ να πω ότι έχω τον χρόνο που θα ήθελα. Και η κόρη μου μού λείπει πάρα πολύ. Η Αμερική είναι μακριά γι’ αυτό και στις συναυλίες φέτος θα πάω ένα μήνα και Αμερική για να το συνδυάσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Έλλη Στάη

Ήταν Ιανουάριος του 2020 όταν μαθαίναμε ότι η Έλλη Στάη γινόταν για πρώτη φορά γιαγιά, αποκτώντας έναν κούκλο και υγιέστατο εγγονό. «Ο εγγονός μου ο Δημήτρης είναι ότι πιο ωραίο μου έχει συμβεί, οπότε να μην τον διεκδικώ; Όχι το κρατάω, το διεκδικώ να το κάνω. Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου και τρεις θα έλεγα» είχε πει η ευτυχής γιαγιά λίγους μήνες μετά τον ερχομό του μπόμπιρα.

Πόπη Τσαπανίδου

«Ήταν πραγματικά απίστευτη η στιγμή που κατάλαβα ότι η κόρη μου είναι έγκυος. Το συζητούσαμε καιρό πριν. Είχα προετοιμαστεί και το περίμενα από πάντα. Ήμουν στο γραφείο και ήρθε η κόρη μου. Έκατσε απέναντι μου και έπαιζε με το κινητό. Εγώ δεν είχα καταλάβει πως με τραβούσε βίντεο. Και με πήρε η άλλη μου η κόρη και μου έλεγε με χαμόγελο τι κάνεις. Έκανε κλικ μέσα μου αμέσως. Της λέω πες το μου. Μου το λέει και τι κλάμα. Τι απίστευτο», είχε πει η ίδια πριν τον ερχομό του εγγονού της

Κατερίνα Διδασκάλου

«Έγινα γιαγιά για δεύτερη φορά από τη μεγάλη μου κόρη, τη Φλώρα, μ' ένα καινούργιο μικρούλι μωράκι, ένα κοριτσάκι, την οποία βλέπω ελάχιστα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά τι να κάνω; Ο εγγονός μου τώρα πλησιάζει 4 χρονών και με φωνάζει «Κατρίν», κάποιος τον έχει δασκαλέψει, εγώ πάντως όχι, αλήθεια το λέω. Λέει το «ρ» από πολύ μικρός και όταν μου πρωτοείπε: «Γεια σου, Κατρίν», γέλασα πάρα πολύ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved