Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτό με μακιγιάζ, φυσικό μαλλί, υπέροχο φόρεμα και φωτεινό χαμόγελο
Showbiz

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτό με μακιγιάζ, φυσικό μαλλί, υπέροχο φόρεμα και φωτεινό χαμόγελο

Μια νέα υπέροχη φωτογραφία ανέβασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Διαφορετική από κάθε άλλη που έχει μοιραστεί με την ίδια να ποζάρει χαμογελαστή, με μακιγιάζ, υπέροχο φόρεμα και το φυσικό της μαλλί!

Από εκείνες που δεν χρειάζονται λεζάντες αφού η Ιωάννα είναι μια και μοναδική με τη δύναμη ψυχής της να γίνεται παράδειγμα για όλους μας. Η ίδια μέσα από τη νέα της καταπληκτική φωτογραφία θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι της έχουν σταθεί και την έχουν «αγκαλιάσει ζεστά», όπως η ίδια σημειώνει μετά την απόφασή της να επικοινωνήσει τη νέα της εικόνα!

«Παρόλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα.
Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτο είναι ευλογία!», έγραψε η ίδια

Δες τη νέα της φωτό στη gallery

Θυμίζουμε πως η Ιωάννα έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση χωρίς μάσκα μέσα από την εκπομπή Πρωταγωνιστές. «Δεν ήθελα να δω το πρόσωπό μου. Απέφευγα να δω και τα χέρια μου. Στην τουαλέτα του νοσοκομείου είχα καθρέφτη και ήταν καλυμμένος για να μην δω τον εαυτό μου. Είχα την επιλογή, αλλά δεν τολμούσα. Ήρθε η ώρα που ήρθε ο γιατρός και μου έβαλε μέικ-απ και μου έδωσε ένα μικρό καθρέφτη. Κοιτάζω τον εαυτό μου για τρία δευτερόλεπτά, κρατάω την αναπνοή μου και λέω ΟΚ. Είδα τα μάτια μου, το ένα ήταν πολύ άσχημα, τα χείλη μου τραβηγμένα, δεν πίεσα τον εαυτό που πάρα πολύ.

Έβλεπα στον ύπνο μου όνειρα για αυτά που ήθελα να ζήσω. Ξυπνούσα και έβλεπα το πρόσωπό μου και έλεγα όχι πάλι αυτός ο εφιάλτης. Είχαν πείσει τον εαυτό μου, πως αυτά που έβλεπα στον ύπνο μου ήταν η πραγματικότητα και αυτό που έβλεπα στον ξύπνιο μου ήταν ένας εφιάλτης» υπογράμμισε στη συγκλονιστική συνέντευξη στους Πρωταγωνιστές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved