Δέσποινα Βανδή: Έκανε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη και ο Μπισμπίκης ήταν στο πλευρό της!
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Έκανε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη και ο Μπισμπίκης ήταν στο πλευρό της!

Πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης έκανε η Δέσποινα Βανδή χθες το βράδυ και φυσικά είχε στο πλευρό της τόσο τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη όσο και τον καλό τους φίλο Μανώλη Κονταρό

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ στη μουσική σκηνή της συμπρωτεύουσας, έχοντας τον σύντροφό της σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού να την εμψυχώνει και να της δίνει ακόμα περισσότερη χαρά.

Την είδηση ότι ο γνωστός ηθοποιός θα ταξίδευε για Θεσσαλονίκη είχε κάνει γνωστή ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και μάλιστα περιχαρής αποκάλυψε χθες πως ταξίδευε μαζί με τον καλό του φίλο, κοινό με την Δέσποινα Βανδή, τον Μανώλη Κονταρό.

Ανέβασε μάλιστα και κοινή του φωτογραφία με τον γνωστό λυράρη και ερμηνευτή Κρητικών τραγουδιών, γράφοντας "Θεσσαλονίκη ερχόμαστε", πολύ χαρούμενος γι' αυτή τη μίνι απόδραση.

Και το βράδυ, όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα της αγαπημένης του, δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή, δηλώνοντας και εμπράκτως πως είναι πολύ περήφανος για εκείνη.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του ηθοποιού:

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved