Γιορτή της μητέρας: Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκινητική της ανάρτηση μετά τον χαμό της μητέρας της
Showbiz

Γιορτή της μητέρας: Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκινητική της ανάρτηση μετά τον χαμό της μητέρας της

Αν και μανούλα η ίδια, και μάλιστα πολύ ευτυχισμένη για τα δύο της παιδιά Αρίωνα και Αέλια, η Κατερίνα Καραβάτου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί, με πόνο ψυχής βέβαια, στην πολυαγαπημένη της μητέρα που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία συνεχίζει να πενθεί για τον χαμό της μητέρας της που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες, ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται η μητέρα της να κρατάει στην αγκαλιά την κόρη της Αέλια. Έγραψε λοιπόν στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας:

"Τη θυμάμαι πολύ καθαρά εκείνη την ημέρα. Ήταν ένα χαρούμενο, ήρεμο, ήσυχο πρωινό στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι να σταθώ αντάξια αυτής της μητέρας, αυτών των δύο παιδιών, αυτής της απόλυτα αδιαπραγμάτευτης αγάπης. Χρόνια πολλά στις μητέρες σας, χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες".

Να θυμίσουμε ότι η μητέρα της παρουσιάστριας έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο και μάλιστα εντελώς ξαφνικά. Μάλιστα, η Κατερίνα χρειάστηκε να μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη για το τελευταίο αντίο στο πιο αγαπημένο της πρόσωπο, βυθισμένη φυσικά στην απόλυτη θλίψη. Η ίδια έχει εκφραστεί δημόσια για τον πόνο που νιώθει για τη συγκεκριμένη απώλεια και μάλιστα από τότε, σε κάθε ευχάριστη έκφανση της καθημερινότητάς της, δεν παραλείπει να τη μνημονεύει με αγάπη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved