Λάουρα Νάργιες: Ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης
Showbiz

Λάουρα Νάργιες: Ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης

Η Λάουρα Νάργιες η οποία είχε αποφασίσει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή τους πρώτους μήνες, πλέον, μετά την ανακοίνωση, δείχνει απελευθερωμένη και πανέτοιμη να ζήσει το υπέροχο ταξίδι της μητρότητας. 

Ανήμερα της Γιορτής της μητέρας, η Λάουρα στέλνει το δικό της υπέροχο μήνυμα καθώς κουβαλάει στην κοιλίτσα της μία νέα ζωή και περιμένει πώς και πώς να ζήσει το ομορφότερο δώρο της φύσης, τη μητρότητα.

Η όμορφη παρουσιάστρια, προ ημερών μαζί με τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς με μία πολύ όμορφη φωτογραφία και την εξής λεζάντα:

«Θα γίνουμε γονείς 🍼🎉 και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι 🤍»!

Στη φωτογραφία απεικονίζονταν οι δυο τους τρισευτυχισμένοι να κρατούν έναν υπέρηχο με το μωρό στην κοιλίτσα της μέλλουσας μαμάς.

Σήμερα η όμορφη Λάουρα ανέβασε τρεις υπέροχες φωτογραφίες με την κοιλίτσα της, αρκετά φουσκωμένη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δείτε τις παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved