Βαρύ πένθος για την Νίκη Παλληκαράκη: Έφυγε από την ζωή η μητέρα της!
Showbiz

Βαρύ πένθος για την Νίκη Παλληκαράκη: Έφυγε από την ζωή η μητέρα της!

Ανήμερα της γιορτής της μητέρας, η Νίκη Παλληκαράκη βίωσε την μέγιστη απώλεια, μιας και η μητέρα της, ο δικός της ήρωας, έφυγε από την ζωή και βύθισε την ηθοποιό στη θλίψη. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό την έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που η ίδια έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Το μεσημέρι της Κυριακής 8 Μαίου, ανήμερα της γιορτής της μητέρας, η Νίκη Παλληκαράκη προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με την ίδια να ενημερώνει όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ότι η αγαπημένη της μητέρα έφυγε από την ζωή.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Νίκη Παλληκαράκη είχε αποκαλύψει πως η μητέρα της πάσχει από άνοια και η ίδια προσπαθεί να το διαχειριστεί όλο αυτό, όσο επώδυνο και αν είναι, μιας και είναι πολύ σκληρό να μην μπορεί να σε αναγνωρίσει η ίδια σου η μητέρα. Η ηθοποιός είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της:

"Είναι εξαιρετικά επώδυνο συναισθηματικά. Σαν να κόβεται βίαια κάτι πολύ βαθύ μέσα σου, η συνέχειά σου ως άνθρωπος, η ρίζα σου... Είναι τρομερό πώς χάνεται η μνήμη του ανθρώπου, η αίσθηση της πραγματικότητας και του χρόνου. Πόσο εντονότερη γίνεται η πρότερη μνήμη. Η μητέρα μου θυμάται πολύ ζωντανά την παιδική της ηλικία και μου αφηγείται -σαν να τις ζει εκείνη τη στιγμή- ιστορίες για ανθρώπους και συγγενείς που δεν πρόλαβα, δεν γνώρισα ποτέ. Ενώ η πρόσφατη μνήμη της, ακόμη κι αν υπάρξει μια έκλαμψη, χάνεται πάλι μέσα σε λίγα λεπτά."

126328677_3151645615062142_4171780962226059936_n.jpg
Η μητέρα της Νίκης Παλληκαράκη μαζί με τον πατέρα της, που έφυγε από την ζωή πριν από ενάμιση χρόνο.

Στην δημοσίευσή της, η Νίκη Παλληκαράκη δημοσίευσε ένα κολάζ από φωτογραφίες, με την ίδια να βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας της από τότε που ήταν παιδί, μέχρι και σήμερα, σημειώνοντας το σπαρακτικό μήνυμα για το "αντίο":

"Αχ …σήμερα στη γιορτή της μάνας θέλησες να “κλείσεις την αυλαία“ κι εγώ να βάζω τη φωτογραφία σου για να σ’αποχαιρετήσω…Αντίο μανούλα μου.."

Η φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved