Χριστίνα Μπόμπα: Η απίθανη οικογενειακή φωτογραφία με την Αριάνα και την Φιλίππα μόλις 20 ημερών!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Η απίθανη οικογενειακή φωτογραφία με την Αριάνα και την Φιλίππα μόλις 20 ημερών!

Γιορτή της μητέρας: Η Χριστίνα Μπόμπα γιορτάζει για πρώτη φορά και νιώθει τρισευτυχισμένη, μιας και η Αριάνα και η Φιλίππα έχουν ολοκληρώσει την οικογένειά της, αλλά και την ζωή της. 

Με τον Σάκη Τανιμανίδη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, μιας και με τον ερχομό των διδύμων ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους και όλα τους τα όνειρα.

Το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαίου και εν όψει της γιορτής της μητέρας, η Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασε αυτόν τον μοναδικό "τίτλο" της, μιας και η ίδια έχει εκφράσει πολλές φορές ότι είχε σαν όνειρό της να γίνει μανούλα και από την στιγμή που αυτό πραγματοποιήθηκε, κάθε μέρα την βλέπουμε όλο και πιο χαρούμενη. Τα stories της και οι δημοσιεύσεις από στιγμές της καθημερινότητας με την Αριάνα και την Φιλίππα πληθαίνουν, με την χαρούμενη μανούλα να μην κρύβει το χαμόγελό της, μιας και καμαρώνει συνεχώς τα κοριτσάκια της που, όσο μεγαλώνουν, γίνονται όλο και πιο κούκλες.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι αρκετά ενεργή στα social media και φυσικά, εν όψει αυτής της ιδιαίτερης ημέρας, δεν γινόταν να μην κάνει μια σχετική δημοσίευση. Η ίδια λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας δείχνει την μητέρα της, την γιαγιά της και την Αριάνα και την Φιλίππα, όταν εκείνες ήταν ακόμα 20 ημερών. Στην λεζάντα της φωτογραφίας της περιγράφει τις τρεις γενιές, δίνοντας τις δικές της ευχές για χρόνια πολλά στις μανούλες.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: Μάνα είναι μόνο μια και κάθε γενιά έχει τη δίκη της!
Προγιαγιά Λιτσα, γιαγιά Γιώτα, μαμά Χριστίνα, Φιλίππα και Αριανα (…μόλις 20 ημερών)
Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου! Κάνουμε την πιο σημαντική δουλειά του κόσμου ! ♥️

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε:

https://www.instagram.com/p/CdTdh2No7of

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved