Ζουγανέλη – Δημητρίου: Το τρυφερό φιλί στο στόμα και οι ξέγνοιαστες στιγμές στη Μύκονο
Showbiz

Ζουγανέλη – Δημητρίου: Το τρυφερό φιλί στο στόμα και οι ξέγνοιαστες στιγμές στη Μύκονο

Στον αγαπημένο τους νησιώτικο προορισμό που δεν είναι άλλος από τη Μύκονο απόλαυσαν ένα ολιγοήμερο ταξίδι η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο σύζυγός της, Σπύρος Δημητρίου.

Το ζευγάρι διαψεύδοντας μια και καλή πως ο γάμος του περνά κρίση, πέρασε μοναδικές στιγμές στο νησί με τον φωτογραφικό φακό να γίνεται «μάρτυρας» των ρομαντικών τους στιγμών αφού από τη βραδιά δεν έλειψαν ούτε οι αγκαλιές αλλά ούτε και τα τρυφερά φιλιά στο στόμα.

Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστο φυσικά και το υπέροχο look της τραγουδίστριας, η οποία για μια ακόμη φορά κέντρισε τα βλέμματα με τις καταπληκτικές μπότες της σε γαλάζια αποχώρηση.

«Αυτό που εγώ δε μπορώ να διαχειριστώ στον Σπύρο είναι η τόσο έντονη κοινωνικότητα και χαρούμενη διάθεση. Με φρικάρει. Δε γίνεται να είμαστε συνέχεια χαρούμενοι. Αυτός ακόμα κι αν δεν είναι έχει τη διάθεση να γίνει, εγώ δε θέλω. Αν ήμασταν και οι δυο το ίδιο θα ήταν τραγωδία. Δε γίνεται να σε συνεπαίρνει ένας άνθρωπος που είναι ίδιος με εσένα», αποκάλυψε πρόσφατα η ίδια μιλώντας για τη σχέση τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved