Kαπουτζίδης για Πάνο Νάτση: «Ένιωσα ότι δεν έφυγε, ότι υπάρχει μέσα από τις "Σέρρες"»
Showbiz

Kαπουτζίδης για Πάνο Νάτση: «Ένιωσα ότι δεν έφυγε, ότι υπάρχει μέσα από τις "Σέρρες"»

Στην νέα τηλεοπτική δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», πρωταγωνιστεί ο αδικοχαμένος ηθοποιός, Πάνος Νάτσης.

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το τραγικό δυστύχημα του πρωταγωνιστή λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς και για όσα του έμαθε όλη αυτή ιστορία.

Μεγάλο σοκ και ήταν το τραγικό δυστύχημα του πρωταγωνιστή της σειράς Πάνου Νάτση λίγο πριν από την πρεμιέρα. Δεν μπορώ να φανταστώ τα συναισθήματά σας.

Δεν μπορείς να τα φανταστείς και εγώ δεν μπορώ να τα περιγράψω. Ήταν φοβερές αυτές οι στιγμές που το μάθαμε, λίγες ώρες μετά από ένα πάρτι που ήμασταν όλοι μαζί.

Πώς ένιωσες όταν τον είδες τα επεισόδια μετά τον θάνατο του;

Τα απέφευγα για μέρες γιατί δεν ήξερα πως θα νιώσω. Όταν τελικά τον είδα ζωντανό, να κινείται, να γελάει, να μιλάει, χάρηκα. Ένιωσα ότι δεν έφυγε, ότι υπάρχει μέσα από τις «Σέρρες». Τον αγαπούσα πολύ, τον αγαπούσαμε όλοι πολύ. Γίναμε μια ομάδα στο θέατρο πριν από τρία χρόνια το δέσιμο μας ήταν απίστευτο. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος που μας ενέπνευσε όλους. Πολλές φορές σκεφτόμαστε «τι θα έκανες αν ήσουν ο Πάνος» και κάνουμε αυτό. Θα τον σκέφτομαι πάντα.

Λένε ότι πάντα έχουμε να κερδίσουμε κάτι από τα τραγικά γεγονότα της ζωής. Τι σου έμαθε όλη αυτή ιστορία;

Έμαθα ότι τα πολύ στενάχωρα πράγματα είναι καλό να τα μοιράζεσαι. Όταν μου τηλεφώνησε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη για να μου το πει, είχα φτάσει μόλις στην Αίγινα. Ήμασταν στα γενέθλια της νωρίτερα κι από εκεί πήγα κατευθείαν στο λιμάνι. Ξημερώματα Σαββάτου. Θα επέστρεφα στην Αθήνα την επόμενη μέρα γιατί είχα παράσταση. Τα παιδιά της παράστασης αποφάσισα να συναντηθούν όλοι μαζί το βράδυ μετά το δυστύχημα. Τους είπα ότι δεν θέλω να πάω ακόμα ότι θέλω να καθίσω μόνος στο σπίτι μου. Αισθανόμουν έτσι σαν να ήμουν μακριά από το γεγονός. Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα βράδια της ζωής μου. Γιατί το πέρασα όλο μόνος μου. Οι υπόλοιποι είχαν βρεθεί, είχαν κλάψει, είχαν παρηγορηθεί, είχαν μπει στην διαδικασία να το ξορκίσουν. Έμαθα λοιπόν πως όταν έχεις πόνο μέσα σου πρέπει να τον μοιράζεσαι. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που μας αγαπούν και τους αγαπάμε και μπορεί να μας βοηθήσουν. Δεν είναι λύση να κλειστείς μέσα, ούτε να βγεις έξω και να πιεις ή να ξενυχτήσεις. Η λύση είναι πάντα οι άνθρωποι. Όταν τους συνάντησα όλους την επόμενη μέρα στο σπίτι της Κατιάνας Μπαλανίκα, ήταν λυτρωτικό.

Ανυπομονούσε ο Πάνος για την πρεμιέρα σας;

Του έλεγα «θα σε ερωτευτούν όλοι μετά την πρεμιέρα» και γελούσαμε. Ήταν πολύ χαρούμενος με τη σειρά, αν και μαζί μου ήταν συγκρατημένος, δε μου το έλεγε, το έλεγες την αδερφή του, το έλεγε στην κοπέλα του, την Διονυσία. Ήταν ιδιαίτερος άνθρωπος, τρομερά εσωστρεφής και τρομερά εξωστρεφής παράλληλα. Κρατάω αυτό ότι ήταν πολύ χαρούμενος με την τελευταία του δουλειά.

Σκέφτηκες ποτέ να αναβάλεις την πρεμιέρα;

Το τάιμινγκ σίγουρα θα έπαιζε ρόλο, αν και δεν ήταν προγραμματισμένο να βγει η σειρά εκείνη την περίοδο. Ίσα-ίσα, όσο περνούσε ο καιρός ανυπομονούσαμε να τον δούμε να παίζει. Θα ήταν κρίμα να μην τον δει ο κόσμος. Με ικανοποιεί το γεγονός ότι καλλιτεχνικά θα τον έχουμε στο μυαλό μας μόνο κάτι στο οποίο ήταν εξαιρετικός.

Πηγή:Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved