Αιμιλιανός Σταματάκης - Κατερίνα Νικολοπούλου: Νέος έρωτας στη showbiz
Showbiz

Αιμιλιανός Σταματάκης - Κατερίνα Νικολοπούλου: Νέος έρωτας στη showbiz

Ο ταλαντούχος Αιμιλιανός Σταματάκης βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της ανερχόμενης συναδέλφου του Κατερίνας Νικολοπούλου.

Αποτελεί έναν από τους πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς της νέας γενιάς αφού ο κάθε ρόλος του στέφεται από διθυραμβικές κριτικές. Ο Αιμιλιανός Σταματάκης όμως, δεν απολαμβάνει μόνο την επαγγελματική ευτυχία, αλλά και την προσωπική αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της γοητευτικής συναδέλφου του Κατερίνας Νικολοπούλου.

Η νεαρή ηθοποιός τον χειμώνα που πέρασε πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση “Οι μάγισσες του Σάλεμ” υποδυόμενη την Αννα Πάτναμ, δίπλα στους Νικήτα Τσακίρογλου, Ακη Σακελλαρίου, Ρένια Λουιζίδου και Ιωάννα Παππά. Ο Αιμιλιανός ξεχώρισε και πάλι τον περασμένο χειμώνα, ερμηνεύοντας τον πολυσύνθετο και απαιτητικό ρόλο του Ισμαήλ στο μεγαλειώδες μιούζικαλ υπερπαραγωγή «Moby Dick», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του σπουδαίου Χέρμαν Μέλβιλ, το οποίο ανέβηκε στο «Christmas Theater» σε μουσική και λιμπρέτο του Δημήτρη Παπαδημητρίου και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Τόσο ο Αιμιλιανός Σταματάκης όσο και η Κατερίνα Νικολοπούλου βρέθηκαν πολλές φορές να παρακολουθούν ο ένας την παράσταση του άλλου, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, μέχρι την πρόσφατη επίσκεψή τους το βράδυ της 4ης Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου παρακολούθησαν την παράσταση «Τake me home».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους δέκα μήνες. Παρόλο που κυκλοφορούν συχνά μαζί, δεν είχαν γίνει αντιληπτοί μέχρι αυτή την τους την έξοδο στο Μέγαρο Μουσικής, καθώς οι μάσκες δεν τους προστάτευαν μόνο από τον κορωνοϊό, αλλά και από την υπερέκθεση. Ο δημοφιλής ηθοποιός κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να προβάλλει μόνο τη δουλειά του.

Είναι μια τακτική που υιοθέτησε από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας και η μοναδική φορά που γνωρίσαμε σύντροφο του ήταν την περίοδο που ήταν ζευγάρι με τη Μαίρη Συνατσάκη. Η σχέση τους κράτησε δύο χρόνια και έληξε τον Δεκέμβριο του 2020.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved