Σήλια Παπαδάκου: Κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ στον Καναδά
Showbiz

Σήλια Παπαδάκου: Κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ στον Καναδά

Η Σήλια Παπαδάκου, κόρη της Μάντας και του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Τζορτζ Παπαδάκου, κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.

Η μεγάλη κόρη της Μάντας Τσαγκιά-Παπαδάκου και του γνωστού μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Τζορτζ Παπαδάκου μεγάλωσε βλέποντας τη μητέρα της να περπατά στις πασαρέλες, να πηγαίνει σε κάστινγκ και να κάνει φωτογραφίσεις.

Ωστόσο, η ίδια δεν ονειρευόταν μια καριέρα μοντέλου, ώσπου βρέθηκε για σπουδές στον Καναδά και αποφάσισε να διεκδικήσει το δικό της κομμάτι επιτυχίας στον χώρο. «Δεν ήθελα να γίνω μοντέλο. Η μαμά μου ήθελε να ακολουθήσω τα βήματα της. Ως παιδί, ήθελα να επαναστατήσω, ένιωθα ότι δεν άνηκα σε αυτόν τον κλάδο. Μόλις μεγάλωσα και η ιδέα ωρίμασε μέσα μου, έκανα κάποιες συνεργασίες και το χάρηκα πολύ. Τότε είπα στη μαμά μου ότι ήθελα να ασχοληθώ σοβαρά με το μόντελινγκ», είπε η Σήλια Παπαδάκου στη Realnews από το Τορόντο του Καναδά όπου ζει. Ετσι, στα 16 της χρόνια, υπέγραψε συνεργασία με το πρακτορείο ΒΝΜ Modeling, το πρώτο πρακτορείο που είχε συνεργαστεί και η μητέρα της στον Καναδά.

«Η μαμά ενθαρρύνει πάντα τους στόχους και τις φιλοδοξίες και σε εμένα και στα αδέλφια μου. Ετσι, έπειτα από μια μακρά συζήτηση για το τι σημαίνει να είσαι μοντέλο και ηώς να είσαι επαγγελματίας, συμφώνησε να μου επιτρέψει να υπογράψω. Είμαι τυχερή που έχω την υποστήριξη και την καθοδήγηση της. Νιώθω ότι μπορώ να είμαι 100% ο εαυτός μου. Είναι επίσης μια πηγή εισοδήματος και αυτό μου έχει διδάξει την αξία των χρημάτων από μικρή ηλικία», είπε και πρόσθεσε πως αισθάνεται ευγνώμων.

Η 20χρονη καλλονή σπουδάζει Creative Industies στο Πανεπιστήμιο Ryerson, ένα πρόγραμμα πτυχίου επικοινωνίας και σχεδιασμού, που αφορά τη σύνδεση των επιχειρήσεων με τις τέχνες όπως η μόδα, η μουσική, ο κινηματογράφος αλλά και η δημοσιογραφία. «Αν και μου αρέσει να βρίσκομαι μπροστά από την κάμερα, με ενδιαφέρει να μάθω και πώς λειτουργεί η δουλειά στα παρασκήνια. Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα μου άρεσε να είμαι μοντέλο πλήρους απασχόλησης παράλληλα να δουλεύω στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο, είτε γράφοντας είτε ως συμπαραγωγός και να είμαι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν είμαι σίγουρη από τώρα πώς θα εξελιχθεί η ζωή μου, απλώς ακολουθώ τα πάθη μου, αποκτώ πολλές γνώσεις μέχρι να αποφασίσω. Επιπλέον, όταν σταματήσω το μόντελινγκ, θα έχω πτυχίο που θα είναι σχετικό με την τηλεόραση, τη διαφήμιση, τις επικοινωνίες Είναι σημαντικό», είπε με αξιοθαύμαστη ωριμότητα.

Η Μ. Παπαδάκου, που έχει περπατήσει και η ίδια στις πιο διάσημες πασαρέλες ως μοντέλο, ενώ είχε κερδίσει τον τίτλο Μrs Globe, είπε στην «R» για τη διαδρομή της κόρης της. «Η Σήλια είναι επαγγελματίας είναι πολύ συνεπής πηγαίνει πάντα στην ώρα της στη δουλειά. Εχει καταλάβει ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός αλλά η προσωπικότητα της και η ευγένεια της την" κάνουν και ξεχωρίζει», ανέφερε, προσθέτοντας πως έχει περπατήσει πριν από τρία , χρονιά στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας.

Η Μάντα, που έχει δύο μικρότερα παιδιά, τη Λουκία και τον Τζόνι, είναι πρόεδρος και ιδρύτρια της φιλανθρωπικής οργάνωσης WIN (Women ) Hellas για την προστασία των κακοποιημένων γυναικών. Ενόψει της ημέρας της γυναίκας αναφέρεται στην έντονη δράση της οργάνωσης. «Εχουμε δημιουργήσει διαδικτυακά προγράμματα για γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βίας. Εχουμε ξεκινήσει σεμινάρια για τα εννέα σημάδια της κακοποίησης και την ψυχολογική κακοποίηση και προσπαθούμε να δώσουμε τα εργαλεία στις γυναίκες για το πώς θα φύγουν μέσα από μια κακοποιητική σχέση. Δυστυχώς με την πανδημία η κατάσταση έχει επιδεινωθεί και γι' αυτό συνεχίζουμε το έργο μας», κατέληξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved