Κατερίνα Γερονικολού: «Είμαστε ακόμη ένα καζάνι που βράζει, αλλά πριν δεν κόχλαζε»
Showbiz

Κατερίνα Γερονικολού: «Είμαστε ακόμη ένα καζάνι που βράζει, αλλά πριν δεν κόχλαζε»

Η Κατερίνα Γερονικολού συμπρωταγωνιστεί με τον σύντροφο της ζωής της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, στη σειρά της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για όσα θαυμάζει σε εκείνον ως ηθοποιό και ποια είμαι τα συστατικά μίας καλής συνεργασίας.

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ». Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις όταν έγινε η πρόταση γι' αυ τή τη σειρά;

Η πρώτη σκέψη ήταν «επιτέλους!». Γιατί, ενώ στο επίπεδο της μυθοπλασίας έχουμε εξελιχθεί, για εμένα, ακόμη και τώρα, αν το παρακολουθήσετε, λείπει η ποικιλία στο είδος. Εχουμε αρκετές δραματικές σειρές, λίγες κωμωδίες και ακόμη λιγότερες κομεντί, που είναι η δική μας σειρά. Είναι μια σειρά για όλη την οικογένεια, κάτι που εμένα, ως τηλεθεάτρια, μου λείπει πάρα πολύ και μου λείπει και ως ηθοποιού. Το καταλαβαίνω, επειδή, λόγω της οικονομικής δυσκολία ς, δεν είναι εύκολο να πάρει κάποιος το ρίσκο. Δεν είναι κακό, αλλά πάντα θέλει ποικιλία, γι' αυτό είπα «επιτέλους». Ημουν σίγουρη πως θα γίνει μια πολύ καλή δουλειά, γιατί με την ίδια εταιρεία παραγωγής μόλις είχαμε ολοκληρώσει την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη». Αυτή τη στιγμή έχουν παιχτεί πάνω από τα μισά επεισόδια και, πέρα από την καλή απόδοση στην τηλεθέαση, όλα κυλούν ρολόι.

Ποια είναι τα συστατικά μιας καλής συνεργασίας;

Νομίζω το να είναι οι άνθρωποι καλοί, δημιουργικοί, να αγαπούν αυτό που κάνουν. Να μη βαριούνται και να έχουν κοινούς στόχους και κοινή αισθητική.

Με τον σύντροφό σας, Γιάννη Τσιμιτσέλη, έχετε συνεργαστεί αρκετές φορές. Τι θαμάζετε σε εκείνον ως ηθοποιό;

Είναι επαγγελματίας με μεγάλη καθαρότητα και σε αυτό ταιριάζουμε. Επειδή το έχω ζήσει, μπορώ να σας το πω μόνο με αντίθετα παραδείγματα. Δεν είναι αυτά που κάνει, είναι αυτά που δεν κάνει. Είναι ένας άνθρωπος που έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός καλού συνεργάτη: αγαπάει αυτό που κάνει και το υποστηρίζει. Αυτή τη δουλειά εμείς δεν. την κάνουμε μόνο για βιοπορισμό, αλλά κυρίως λόγω της αγάπης μας προς το αντικείμενο.

Σε ό,τι αφορά τον καλλιτεχνικό χώρο, μετά το #ΜεΤοο πιστεύετε πως έχουν αλλάξει τα πράγματα;

Είμαστε ακόμη ένα καζάνι που βράζει, αλλά πριν δεν κόχλαζε. Άρα, μαστέ έτσι, γιατί στο τέλος θα μαγειρευτεί κάτι σωστό. Πριν ήμασταν σε μια αδράνεια, παθητικοί. Πλέοντα πράγματα έχουν αλλάξει, μιλάμε πολύ πιο εύκολα και όχί σαν κουτσομπολιό. Μιλάμε και λέμε τα πράγματα όπως είναι. Μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους. Εμένα, μόνο με ευχαριστεί όλο αυτό.

Πριν από λίγες ημέρες δηλώσατε ότι έχετε συγχωρέσει τον Γιώργο Κιμούλη για τη συμπεριφορά του.

Το μίσος είναι ένα ενεργητικό συναίσθημα. Η αποδοχή και η συγχώρεση είναι παθητικά συναισθήματα. Εγώ δεν πιστεύω στο μίσος. Χθες διάβασα κάτι πολύ ωραίο, που έγραψε ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες: «Αν μπορούσα θα έγραφα το μίσος μου πάνω στον πάγο και θα περίμενα να βγει ο ήλιος».

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved