Κώστας Κωστόπουλος: Το νέο του μήνυμα μετά την μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου
Showbiz

Κώστας Κωστόπουλος: Το νέο του μήνυμα μετά την μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου

Η Έλενα Αθανασοπούλου έχει υποβάλλει μήνυση εναντίον γνωστού σκηνοθέτη, κατηγορώντας τον για βιασμό, όπως έκανε γνωστό και ο δικηγόρος της μέσα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα! 

Λίγες ημέρες μετά τη μήνυση που δέχθηκε από την ηθοποιό, ο Κώστας Κωστόπουλος με μια ανάρτηση έκανε γνωστό πως ο δικηγόρος του κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών και διερεύνηση της υπόθεσης κατ’ απόλυτη προτεραιότητα.

Συγκεκριμένα έγραψε ο σκηνοθέτης: «Από την πρώτη στιγμή αυτής της αδιανόητης περιπέτειας ξεκαθάρισα ότι δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια αντιπαράθεση με τη ''μηνύτρια'' και θα περιμένω με σεβασμό τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Η ''μηνύτρια'', όμως, επιλέγει σχεδόν καθημερινά να αναπαράγει την εις βάρος μου ''καταγγελία'', με κωμικά βίντεο, αναρτήσεις στα social media και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ. Πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται πως αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος μου κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών και διερεύνηση της υπόθεσης κατ’ απόλυτη προτεραιότητα. Ελπίζω, έτσι, ότι σύντομα θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Σας ευχαριστώ για τη κατανοηση»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο δικηγόρος της Έλενας Αθασνασοπούλου, ο Πέτρος Καϊμακάμης ανέφερε σήμερα στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα»: «Το θάρρος που πήρε και το κουράγιο είναι από το πολύ σημαντικό που γίνεται στην ελληνική κοινωνία, όπου τα άτομα που είχαν υποστεί διασυρμό, βιασμό και παρόμοια σεξουαλικά εγκλήματα, βρήκαν το κουράγιο να πολεμήσουν επώνυμα άτομα ισχυρά και δυνατά. Είναι λογικό πάρα πολλά άτομα που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές πήραν το θάρρος και μίλησαν»!

«Τα ίδια ακριβώς στοιχεία που είχαν οι προηγούμενες υποθέσεις έχει και η ίδια. Αυτόπτης μάρτυρας δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει. Υπάρχουν έγγραφα, υπάρχουν μάρτυρες που όταν συνδεθούν όλα τα στοιχεία θα αξιολογηθούν και θα κατατεθούν και στην εισαγγελία. Η ποινική διαδικασία έχει ξεκινήσει με την παραγγελία που έδωσε ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών να ξεκινήσει η προκαταρκτική εξέταση, όπου θα κληθεί η κα Έλενα Αθανασοπούλου να επιβεβαιώσει ή να καταθέσει οποιοδήποτε ενισχυτικό στοιχείο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved