Ράνια Τζίμα: «Ό,τι έχω κοροϊδέψει στη ζωή μου το έχω λουστεί»
Showbiz

Ράνια Τζίμα: «Ό,τι έχω κοροϊδέψει στη ζωή μου το έχω λουστεί»

Η δημοσιογράφος του MEGA, Ράνια Τζίμα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μίλησε για τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη καθώς και για πολλά άλλα.

Η Ράνια Τζίμα παραχώρησε συνέντευξη και ήταν άκρως αποκαλυπτική. Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τον γάμο της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τη σχέση που έχει με τους γονείς του, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη μικρή τους κορούλα, Ελένη.

Μετά τον γάμο σου υπήρξαν αλλαγές στον τρόπο που σε αντιμετώπισαν εργοδότες και συνάδελφοι; Εισέπραξες αυτό το «είναι η γυναίκα του Σακελλαρίδη»;

Το αντιμετωπίζω ακόμα. Όχι όμως στην τρέχουσα δουλειά μου κι αυτό γιατί όταν πήγα στο MEGA ήξεραν ποια είμαι, δεν προέκυψε μετά. Ήξεραν και την επαγγελματική μου πορεία και τα δεδομένα της προσωπικής μου ζωής. Όμως γενικότερα υπάρχει μια καχυποψία που την έχω εισπράξει και από τις δύο πλευρές του πολιτικού φάσματος. Για τους δεξιούς είμαι πάντα η γυναίκα του αριστερού Σακελλαρίδη και για τους αριστερούς είμαι η γυναίκα του Σακελλαρίδη που έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ και κάλυπτε τη Νέα Δημοκρατία ως πολιτικός συντάκτης. Ξέρεις, ο καθένας διαβάζει τη φάση, όπως λένε και στο ποδόσφαιρο, με τον τρόπο που θέλει. Όμως, ανάμεσα σε όλα αυτά υπάρχει και η αυτόνομη οντότητα Ράνια Τζίμα, που δεν προσδιορίζεται απαραιτήτως από κανέναν από αυτούς τους παράγοντες.

Προφανώς. Άλλωστε το ότι είσαι σύντροφος με κάποιον δεν σημαίνει πως απαραίτητα ταυτίζεστε σε όλα.

Όχι, ένα ζευγάρι δεν ταυτίζεται απαραίτητα στις πολίτικές του πεποιθήσεις. Όμως σε αυτό που πρέπει απαρέγκλιτα δυο σύντροφοι να ταυτίζονται είναι οι αρχές τους. Εμείς με τον Γαβριήλ αυτό που μοιραζόμαστε είναι κοινές αρχές. Ο καθένας μας είναι έτοιμος να στηρίξει τον άλλο στην ανάγκη του να οριοθετηθεί. Αυτό είναι μια κρίσιμη ισορροπία σε ένα ζευγάρι. Για μένα είναι τεράστια υπόθεση που έχω έναν άντρα πλάι μου που μου λέει «αν κάτι δεν το αντέχεις, ό,τι κι αν είναι αυτό, όποια στιγμή κι αν είναι αυτό, πήδα και εγώ θα είμαι εκεί και νια τους δυο μας», Απλώνει δίχτυ ασφάλειας. Και το έχω κάνει και εγώ για εκείνον.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε κάποτε να μην τον θέλεις ούτε για καλεσμένο στην ενημερωτική εκπομπή που παρουσίαζες;

Αχ, είναι αυτό που η ζωή έρχεται να σου τρίψει στα μούτρα αυτά που έλεγες, με απόλυτο μάλιστα τρόπο, και να σου πει πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα νόμιζες. Έχουν και μια άλλη πλευρά. Γιατί δεν τον ήθελα; Δεν ξέρω..

Υπήρχε κάποια προϋπάρχουσα κόντρα ανάμεσα σας;

Όχι, αδιάφορος μου ήταν. Παντελώς αδιάφορος. Είχα τις φίλες μου που έλεγαν «τι ωραίος τύπος αυτός ο Σακελλαρίδης» και τους απαντούσα «εγώ δεν το βλέπω αυτό που βλέπετε». Δεν το έβλεπα. Ψέματα να πω; Αλλά μετά το είδα!

Από ό,τι έχω καταλάβει από δηλώσεις σου, σε διεκδίκησε με υπομονή και επιμονή...

Για μένα η επιμονή είναι πολύ βασικό στοιχείο για έναν άντρα. Επειδή, έχει ανοίξει η πολύ σπουδαία, συζήτηση για το #ΜeToo και μπορεί να παρεξηγηθεί αυτό που λέω, δεν εννοώ μια επιμονή που ο άλλος δεν σέβεται το «όχι» σου. Εννοώ το να διεκδικήσει κάποιος με γλυκό και ευγενικό τρόπο κάτι που νιώθει πως το θέλει και να βρει το θάρρος να προσπαθήσει λίγο περισσότερο γιατί πραγματικά ενδιαφέρεται να σε προσεγγίσει. Αυτό είναι ένα στοιχείο που το βρίσκω πολύ γοητευτικό στους άντρες.

Έχετε μια κόρη 5 ετών, την Ελένη. Η μητρότητα ήταν κάτι που πάντα λαχταρούσες;

Η ζωή μου έχει αποδείξει πως υπήρξα πολύ κατηγορηματική σε κάποια πράγματα, ενώ δεν θα έπρεπε. Ήμουν φοβερά στοχοπροσηλωμένη στη δουλεία μου και δεν ένιωθα την ανάγκη να κάνω παιδί. Από μικρή είχα δύο κατηγορίες φιλενάδων. Κάποιες τις θυμάμαι από το Δημοτικό να παίρνουν τον ρόλο της μαμάς στο παιχνίδι, ενώ είχα και φίλες που συνειδητά έλεγαν πως δεν θέλουν παιδί. Εγώ πίστευα πως δεν είμαι φτιαγμένη για να γίνω μαμά. Ίσως γιατί είχα βιώσει την απώλεια της μαμάς μου και σκεφτόμουν πως αν κάνω ένα παιδί θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο και σε μένα και να το αφήσω μόνο. Έκανα τέτοιες σκέψεις. Κάποια στιγμή μέσα στη σχέση μας με τον Γαβριήλ κατάλαβα πως κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει γιατί έπαψε πια να με τρομάζει η σκέψη ενός παιδιού.

Άρα ήταν κάτι που σου το ξύπνησε ο σύντροφός σου.

Ναι, κι αυτό σταδιακά. Ξεκινήσαμε από το «εγώ παιδί δεν θέλω να κάνω είμαι μία χαρά και μόνη στο σπίτι μου» για να πάμε στο «μπορεί να μην είμαι και τόσο καλά μόνη στο σπίτι μου», πριν προχωρήσουμε στο «δεν με τρομάζει πια η ιδέα ενός παιδιού» και καταλήξουμε στην επιθυμία για ένα παιδί.

Πώς είναι η ζωή με τη μικρή Ελένη;

Ό ,τι έχω κοροϊδέψει στη ζωή μου το έχω λουστεί. Γελούσα με τις μαμάδες που θεωρούσα πως κάνουν σαν χαζές για τα παιδιά τους και βλέπουν καταπληκτικά και υπέροχα κι έγινα ακριβώς αυτό. Έχω λατρεία για το πλάσμα αυτό. Τη βλέπω και λιώνω. Της λέω «Ελένη μου, πώς γίνεται να είσαι τόσο όμορφη και τόσο έξυπνη και τόσο καλό παιδάκι;». Είναι και η ιδιοσυγκρασία της τέτοια που πλέον με κοροϊδεύει, γελάει, μου βγάζει τη γλώσσα και μου λέει «έλα, βρε μαμά».

Ελένη είναι το όνομα της μαμάς σου;

Όχι, είναι το όνομα της μητέρας του Γαβριήλ, που μου έχει σταθεί σαν μάνα. Την αγαπώ πολύ, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Οι γονείς του Γαβριήλ, η Ελένη, και ο Γιώργος, είναι απίστευτα δοτικοί, έχουν δώσει όλο τους το είναι στη μικρή μας, όπως και στα άλλα εγγόνια τους, και με την ίδια ζεστασιά έχουν αγκαλιάσει και μένα. Η μαμά του Γαβριήλ ήταν εκεί για μένα σε κάθε δύσκολη στιγμή και μπορώ, να σου πω πως ακόμα κι αν έχω κάποιο παράπονο με τον γιο της, αν κάτι έχει συμβεί μεταξύ μας, αισθάνομαι την άνεση να της το πω. Τους γονείς του Γαβριήλ θα τους έκανα παρέα ανεξαρτήτως εκείνου. Επίσης, αν δεν ήταν η μαμά του, θα ήταν πολύ δύσκολο να αφήσω ένα μωρό 4 μηνών και να γυρίσω στη δουλειά. Δεν είναι αυτονόητο και δεδομένο πως η μητέρα του άντρα σου θα σου βάλει πλάτη για να συνεχίσεις να κυνηγάς το επαγγελματικό σου όνειρο και την επιβίωση σου.

Έχεις πει πως θα θέλατε ένα ακόμα παιδάκι.

Ναι, θα το θέλαμε πολύ. Όχι εμμονικά. Αλλά αν τα φέρει έτσι η ζωή και έρθει στο σπίτι μας ένα ακόμα μωράκι, αυτό θα με κάνει πολύ ευτυχισμένη.

Είσαι αυστηρή μαμά;

Καθόλου. 'Έχουμε διαφορετικά σημεία στα οποία επιμένουμε με τη μικρή ο Γαβριήλ και εγώ. Εκείνος την οριοθετεί πολύ περισσότερο στα θέματα της καθημερινότητας, της διατροφής. Εγώ αγχώνομαι περισσότερο με τα θέματα της εκπαίδευσης, του σχολείου, των δραστηριοτήτων. Μοιάζουν και πολύ μπαμπάς και κόρη, οπότε κοντράρονται πιο έντονα. Πέρα από την εμφάνιση, που είναι ολόιδιοι, έχουν και τον ίδιο χαρακτήρα!

Πηγή: OK!

Διαβάστε επίσης:

Τζίμα: Δεν θα πιστεύεις το μήνυμα που έστειλε στον Σακελλαρίδη όταν ήταν on air – Η αντίδρασή του

Ράνια Τζίμα: «Ήμουν ξινή στην πρώτη μέρα γνωριμίας με τον σύζυγό μου»

Συγκλονίζει η Ράνια Τζίμα: «Κάποια στιγμή έχασα την ακοή μου από το ένα αυτί μου εντελώς»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved