Κωνσταντίνος Ασπιώτης - Κωνσταντίνα Κλαψινού: Μαζί στη ζωή και στο θέατρο
Showbiz

Κωνσταντίνος Ασπιώτης - Κωνσταντίνα Κλαψινού: Μαζί στη ζωή και στο θέατρο

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση του Κωνσταντίνου Ασπιώτη και της Κωνσταντίνας Κλαψινού, οι οποίοι, εκτός από ζευγάρι, είναι και συνεργάτες στο νέο θεατρικό «Destiny», στο Θέατρο 104.

O έρωτας εμπνέει τον ταλαντούχο ηθοποιό Κωνσταντίνο Ασπιώτη και την αγαπημένη του σύντροφο και συνάδελφο του, Κωνσταντίνο Κλαψινού. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια και ήδη έχουν κάνει το επόμενο βήμα, καθώς μένουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο διαμέρισμα στον Χολαργό. Δύο χρόνια μετά τη συγκατοίκηση, ο ερωτάς τους καλά κρατεί, αφού όχι μόνο ζουν μαζί αρμονικά, αλλά εργάζονται και στα ίδια projects.

Η άριστη επικοινωνία και η χημεία μεταξύ τους αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο για τη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας. Οι δύο ηθοποιοί, όλο αυτό το διάστημα που είναι μαζί, κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φλας. Τα όνειρα και τα σχέδια τους είναι κοινά, όπως και το... πεπρωμένο τους όπως τιτλοφορείται η νέα τους θεατρική δουλειά. Εχοντας ξεκινήσει από τις 3 Μαΐου, κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, το «Destiny» του Ακη Δήμου θα παίζεται στο Θέατρο 104. Το έργο παρακολουθεί τη ζωή δύο κολλητών, της Κωνσταντίνος και της Τόνιας, οι οποίες ανακαλύπτουν ότι έχουν τον ίδιο σύντροφο.

«Μαζί με τις αγαπημένες μου Τόνια Μαράκη και Νίκη Σκιαδαρέση, έχουμε φτιάξει μια θεότρελη παράσταση, γεμάτη γέλιο, συγκίνηση, χορό, τραγούδι και live μουσική. Ετσι, κόντρα στους δύσκολους καιρούς, βγάλαμε όλη μας την τρέλα στις πρόβες και ανυπομονούμε να ανοίξουμε την πόρτα του "σπιτιού" της Τόνιας», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media η Κ. Κλαψινού. Το έργο αντιμετωπίζει με χιούμορ και ευαισθησία τις ανθρώπινες σχέσεις, τη σχέση μας με τον εαυτό μας, τις ανασφάλειες και την ανάγκη μας για αποδοχή. Τη σκηνοθεσία και τη μουσική του έργου υπογράφει η Ν. Σκιαδαρέση. Ο Κ. Ασπιώτης κάνει την παραγωγή, ενώ ο ίδιος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί και στη «Γυναίκα με τα μαύρα», με τον Τάσο Χαλκιά, που μετά την Αθήνα ανέβηκε για δύο παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη.

Η Κ. Κλάψινού είχε αναφερθεί στο παρελθόν στο κεφάλαιο «γάμος» λέγοντας: «Δεν ονειρευόμουν ποτέ γάμους. Νομίζω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις έναν γάμο». Ωστόσο, η άποψη της για ένα παιδί είναι εντελώς διαφορετική: «Ενα παιδί, αν έρθει, είναι καλοδεχούμενο». Σύμφωνα και με ανθρώπους από το περιβάλλον του ζευγαριού, δεν θα είναι καθόλου παράξενο αν οι δυο τους θελήσουν να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο την όμορφη αυτή σχέση. Αλλωστε, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του νέου θεατρικού έργου, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved