Παπίλα: Σε ένα αντικείμενο που δεν έχεις ξανακάνει και πέφτεις στον ωκεανό, είναι λογικό να φοβηθείς
Showbiz

Παπίλα: Σε ένα αντικείμενο που δεν έχεις ξανακάνει και πέφτεις στον ωκεανό, είναι λογικό να φοβηθείς

Η Ελίνα Παπίλα μίλησε για την παρθενική τηλεοπτική της εμπειρία με το «Breakfast@star».

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανέφερε επίσης αν φοβήθηκε να μπει σε έναν νέο κόσμο και αν η αναγνωρισιμότητα την έχει επηρεάσει.

Πώς βιώνεις την παρθενική τηλεοπτική εμπειρία;

Δεν κατάλαβα πότε πέρασε ο καιρός! Στην αρχή ένιωθα πως περνάει αργά, γιατί ήταν όλα πολύ καινούργια. Κάθε ημέρα μάθαινα καινούργια πράγματα και μου φαινόταν δύσκολο. Ομως όλα κύλησαν πολύ όμορφα και είμαι πολύ ευτυχισμένη σε αυτή τη δουλειά.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο;

Μου αρέσει όλο. Που ξυπνάω το πρωί και βλέπω τους συγκεκριμένους ανθρώπους που κάνω κάτι που δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι θα κάνω, που κοιτάω μια κάμερα, που είναι ένα μηχάνημα, όμως αισθάνομαι ότι μιλάω σε πάρα πολύ κόσμο...

Φοβήθηκες να μπεις σε έναν νέο κόσμο;

Η άγνοια κινδύνου κάποιες φορές σε σώζει! Εμένα η άγνοια κινδύνου, επειδή είχα και μπορεί να την έχω ακόμη, γιατί ούτε σε μικρή ηλικία ξεκίνησα ούτε έχω περάσει τις δυσκολίες που ενδεχομένως πέρασαν άλλοι δημοσιογράφοι, με βοήθησε ώστε να φοβηθώ τόσο όσο έπρεπε. Ομως ταυτόχρονα, φοβήθηκα γιατί ήξερα πως έχω άγνοια... Τον πρώτο καιρό έκανα ένα σαρδάμ και κόντεψα να πεθάνω. Ημουν και είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Σε ένα αντικείμενο που δεν έχεις ξανακάνει και πέφτεις στον ωκεανό, είναι λογικό να φοβηθείς. Και κατά τη διάρκεια του αέρα μου έχει συμβεί, ειδικά στην αρχή αλλά και πολλές φορές ακόμη, γιατί είμαι στον αέρα μόνο οκτώ μήνες.

Η αναγνωρισιμότητα σε έχει επηρεάσει;

Δεν συμβαίνει αυτό που μπορεί κάποιος να φαντάζεται, ότι βγαίνω στον δρόμο και σε κάθε γωνιά με σταματούν... Δεν συμβαίνει αυτό. Λόγω της δουλειάς και λόγω της COVID-19, δεν κυκλοφορώ πολύ, άρα δεν το έχω βιώσει πολύ έντονα.

Πέρασες δύσκολα με την πανδημία;

Ναι, φοβήθηκα πολύ. Και η ευχή «να είμαστε καλά», για εμένα, δεν είναι τυπική. Περάσαμε πολύ δύσκολα και εγώ και ο άνδρας μου, και τα παιδιά μας. Αλήθεια σου λέω, θέλω να είμαστε καλά.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved