Χρήστος Αντωνιάδης: «Η καριέρα μου οφείλεται στους “Δύο ξένους”»
Showbiz

Χρήστος Αντωνιάδης: «Η καριέρα μου οφείλεται στους “Δύο ξένους”»

O Χρήστος Αντωνιάδης μίλησε για το τραγούδι και το πέρασμα του από την υποκριτική, ενώ δήλωσε έτοιμος για την επιστροφή στις μεγάλες πίστες.

Ο Χρήστος Αντωνιάδης είναι ένας λαϊκός τραγουδιστής που έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς κρατάει την ποιότητα και την ταυτότητα του μέχρι και σήμερα. Οι νυχτερινές εμφανίσεις του στο «Εν Μοσχάτω» συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία κάθε Παρασκευή, ενώ ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε ήταν ευθύς και ξεκάθαρος.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, με τις μεγάλες επιτυχίες του χθες και του σήμερα, δήλωσε πως «υπάρχουν βραδιές που μετά τον χορό ο κόσμος δεν φεύγει. Κάθεται μέχρι πολύ αργά και έχει διάθεση να τραγουδήσει. Εκεί πάνω ρίχνεις μερικά κλασικά τραγούδια και τραγουδάει όλο το μαγαζί, γίνεται μια μυσταγωγία. Ξέρεις τι ωραίο που είναι; Θυμίζει παλιές, καλές εποχές 90s ώρες-ώρες», τόνισε, ενώ παραδέχθηκε πως, «αν προκύψει πάλι κάποια μεγάλη πίστα, φυσικά και θα το υποστηρίζω όσο καλύτερα μπορώ, αλλά εκεί είναι ένα άλλο πράγμα. Αλλωστε, εγώ από τέτοιους χώρους ξεκίνησα».

Η καριέρα του απογειώθηκε με την εμφάνιση του στους «Δύο ξένους» στο MEGA, όπου συμμετείχε σε τρία επεισόδια. Αυτό του άλλαξε τη ζωή. «Ηταν μια ευτυχής συγκυρία τότε και με πολλή χαρά το δέχτηκα. Είχα ήδη παίξει σε μια άλλη σειρά του ΜEGA στο "Εμείς κι εμείς", και η χαρά ήταν τεράστια, γιατί το είχα δηλώσει σε συνέντευξη ότι θέλω να παίξω. Το όνειρο μου ήταν καριέρες σαν του Σινάτρα, του Ελβις, τέτοιες καριέρες - εντάξει, τώρα στο Ελλαδιστάν χλωμό, αλλά ως παιδί και εγώ έκανα όνειρα. Την ηθοποιία τη χαιρόμουν όσο δεν μπορείς να φανταστείς και, όταν τα επεισόδια ολοκληρώθηκαν, απέκτησα μεγάλη δημοσιότητα. Με ρωτάνε πολλές φορές: "Πληρωθήκατε για τους «Δύο ξένους;». Προφανώς όχι με λεφτά, αλλά όλη μου η καριέρα οφείλεται εν πολλοίς και σε αυτά που τραγούδαγα, αλλά και στη συμμετοχή μου σε αυτό το σίριαλ, οπότε η πληρωμή μου ήταν τεράστια», αποκάλυψε. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής εξήγησε πως «αν αυτό που συνέβη εδώ με τους "Δύο ξένους" είχε συμβεί σε μια αντίστοιχη σειρά στην Αμερική, σίγουρα θα είχα κάνει μια τεράστια καριέρα και σαν ηθοποιός, γιατί θα είχαν βρεθεί 10-15 γραφεία με μάνατζερ και θα θέλανε να το πουλήσουν το προϊόν αυτό, αφού έχει πέραση στη νεολαία της εποχής».

Μπορεί να μην έκανε καριέρα ως ηθοποιός, όμως δεν παραπονιέται, αφού νιώθει ευτυχισμένος για την πορεία που πήρε αργότερα η καριέρα του στο τραγούδι. «Απογειώθηκα επαγγελματικά, δούλεψα στα καλύτερα νυχτερινά μαγαζιά και οικονομικά ήμουν εντάξει, δεν είχα κανένα θέμα: Δεν παραπονιέμαι, απλώς το άλλο μετερίζι, αυτό της ηθοποιίας, θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί λίγο καλύτερα, εάν υπήρχε εδώ μια βιομηχανία λίγο πιο ανεπτυγμένη όσον αφορά την προώθηση των καλλιτεχνών», κατέληξε στη Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved