Hλίας Μπόγδανος: «Δεν είμαι σε θέση εγώ να κρίνω άλλα παιδιά»
Showbiz

Hλίας Μπόγδανος: «Δεν είμαι σε θέση εγώ να κρίνω άλλα παιδιά»

O Hλίας Μπόγδανος φέτος έχει αναλάβει την παρουσίαση των backstage στο «X-Factor».

Ο ίδιος σε συνέντευξή του ανέφερε πώς του έγινε η πρόταση, αν έβλεπε το talent show και αν θα μπορούσε να είναι κριτής/coach ή προτιμά το ρόλο που έχει.

Πώς έγινε η πρόταση για το «Χ-Factor»;

Ήμουν σπίτι, χτύπησε το κινητό μου και είδα ένα γνώριμο αριθμό με τον οποίο είχα να μιλήσω χρόνια. Σκέφτηκα αυτόματα ότι θα είναι κάτι καλό. Από αυτές τις μέρες που δεν έχεις πολλά να κάνεις και είσαι κάπως πεσμένος. Με ρώτησε ο άνθρωπος από την παραγωγή αν κάθομαι. Θετικά και μου είπε ότι με θέλουν στο ,«Χ-factor» για να παρουσιάζω τα backstage. Χάρηκα πολύ αλλά έπρεπε να απαντήσω άμεσα γιατί τα γυρίσματα ξεκινούσαν σύντομα. Χωρίς πολλή σκέψη και αφού το συζήτησα με τους συνεργάτες μου στην Cobalt music είπα το «ναι» γιατί είναι στο στοιχείο μου, τη μουσική, αν και είχε να κάνει με παρουσίαση που δεν έχω ξανακάνει.

Πώς τα πάτε στα γυρίσματα με την Κατερίνα;

Δεν την ήξερα προσωπικά. Η χημεία μας ήρθες τη στιγμή. Κατάλαβα ότι η παρουσία των δυο μας θα έφερνε μία ισορροπία. Ο loud χαρακτήρας μου εξισορροπείται από την ηρεμία της Κατερίνας.

Το έβλεπες το «X-Factor»;

Το έβλεπα φανατικά σε πολλές διαφορετικές χώρες. Έχει βγάλει super stars αυτό το σόου, από τους One Direction μέχρι τις Little Mix. Οι δικοί μου αγαπημένοι είναι ο James Arthur και ο Olly Μurs.

Θα μπορούσες να είσαι κριτής/coach ή προτιμάς το ρόλο που έχεις;

Η ευθύνη στις πλάτες του κριτή είναι πάρα πολύ μεγάλη και νιώθω ότι ακόμα δεν μπορώ να αντεπεξέλθω. Δεν είμαι σε θέση εγώ να κρίνω άλλα παιδιά. Δεν θα μπορούσα να το κάνω. Ούτε από την εμπειρία ούτε από τις γνώσεις μου στο σύνολο του μουσικού στερεώματος. Προτιμώ χίλιες φορές το ρόλο που έχω στα backstage.

Αν πήγαινες στο «X-Factor» ποιον θα ήθελες για coach σου;

Τον Στέλιο Ρόκκο. Όλους τους θαυμάζω πολύ, αλλά θεωρώ ότι είναι πιο ροκ. Έχουμε κοινές καταβολές και κάπως ταιριαστές, μπάσες χροιές και πιστεύω ότι θα καταλάβαινε καλύτερα τι θέλω να κάνω.

Έχεις ξεχωρίσει συμμετέχοντα που θα μπορούσε να γίνει σταρ;

Πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν άστρο. Φέτος στο «X-Factor υπάρχουν ταλαντούχοι καλλιτέχνες που έχουν το άστρο που χρειάζεται για να ξεχωρίσει ένα ταλέντο. Ονόματα δεν θα πω όμως.

Πηγή:Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved