Το τρυφερό μήνυμα της Σίας Κοσιώνη για την μαμά της - Δείτε πόσο μοιάζουν
Showbiz

Το τρυφερό μήνυμα της Σίας Κοσιώνη για την μαμά της - Δείτε πόσο μοιάζουν

Το συγκινητικό μήνυμα της Σίας Κοσιώνη για την μαμά της. 

Ο ρόλος της μητέρας είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μίας γυναίκας. Είναι αυτή που φέρνει μία ζωή στον κόσμο και για τον λόγο αυτό η Σία Κοσιώνη θέλησε να τιμήσει και να ευχηθεί δημόσια στη μαμά της για τα γενέθλιά της με μια άκρως συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια γιόρτασε διπλά τη γυναίκα που την έφερε στη ζωή.

«Η αγαπημένη λέξη της μαμάς μου ήταν το «πρόσεχε». Όσα περισσότερα «πρόσεχε» μου έλεγε τόσο περισσότερο κλώτσαγα. Και όσο περισσότερο κλώτσαγα τόσο περισσότερο πρόσεχα. Και αφότου έγινα μάνα, συνέχισε να μου λέει «πρόσεχε» και μάλιστα εις διπλούν. Να προσέχω εγώ και να προσέχω και τον εγγονό της. Κι εγώ κλωτσάω εις διπλούν. Κι ενώ κλωτσάω εις διπλούν, προσέχω και εις διπλούν. Βέβαια, σιγά σιγά αρχίζω να παίρνω το αίμα μου πίσω, γιατί μεγαλώνει και καθώς μεγαλώνει της λέω κι εγώ να προσέχει. Και όσο της το λέω τόσο κλωτσάει. Αλλά είμαι σίγουρη πως όσο κλωτσάει τόσο περισσότερο προσέχει. Χρόνια πολλά μαμα μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η ίδια.

Η Σία Κοσιώνη έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Δήμο με τον Κώστα Μπακογιάννη και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Όλοι μαζί απολαμβάνουν παιχνίδια και βόλτες και όπως είναι φυσικό η μητέρα της παρουσιάστριας είναι μία χαζομαμά.

Δείτε την gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved