Τάνια Τρύπη - Κωνσταντίνος Καζάκος: Οι επώνυμοι που τους τίμησαν με την παρουσία τους στο θέατρο
Showbiz

Τάνια Τρύπη - Κωνσταντίνος Καζάκος: Οι επώνυμοι που τους τίμησαν με την παρουσία τους στο θέατρο

Λαμπεροί επώνυμοι από τον χώρο της ελληνικής showbiz βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης (10/5) στο θέατρο Αυλαία για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Άγουρα κεράσια».

Η παράσταση με πρωταγωνιστές την Τάνια Τρύπη και τον Κωνσταντίνο Καζάκο, συνεχίζεται μετά την τεράστια επιτυχία και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε, μεταξύ άλλων, το βράδυ της Τρίτης, τον Σπύρο Μπιμπίλα, την Τέτα Καμπουρέλη, την Μαρία Ιωαννίδου και άλλους.

Λίγα λόγια για την παράσταση...

Στάθης και Φανή ζουν την φαινομενικά ήσυχη σχέση τους σε κάποια γωνιά της ελληνικής επαρχίας. Εκείνος γιατρός και πολλά υποσχόμενο κομματικό στέλεχος, εκείνη manager development σε πρόωρη απόσυρση, προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στην 15χρονη κόρη τους Μαρία. Πίσω, όμως, απ’ την ειδυλλιακή ησυχία, ένα τέρας καραδοκεί. Η Μαρία φέρεται αψυχολόγητα, λείπει απ’ το σπίτι τις πιο απίθανες ώρες, καπνίζει γυμνή χόρτο με τους συμμαθητές της στις τουαλέτες του σχολείου. Βίντεο με την ίδια σε άσεμνες πόζες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ο πατέρας της καταφέρνει να κουκουλώσει τον όποιο αντίκτυπο. Η Μαρία όμως δεν το βάζει κάτω. Επιμένει. Για κάποιο δικό της λόγο μοιάζει να θέλει να γίνουν γνωστά όσα κάνει, ώσπου ένα βράδυ…

Το τέρας αρχίζει να ξεπροβάλλει. Κι όσο σκοτεινό είναι, άλλο τόσο αμείλικτο φως εκπέμπει. Ένα φώς τόσο αποκαλυπτικό, όσο και οι ζωγραφιές της μικρής που συνθέτουν το φριχτό παρασκήνιο.

Ο βραβευμένος με 4 κρατικά βραβεία του Υπουργείου Πολιτισμού Μιχαήλ Άνθης, συνθέτει ένα σοκαριστικό θρίλερ ενδοοικογενειακής βίας, για να μας πει πως…«καμιά φορά η σιωπή κάνει τον πιο επικίνδυνο θόρυβο».

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε το βίντεο:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved