Η Μαρία Αντωνά έκανε την πρώτη πρόβα νυφικού και είναι μία κούκλα! (photos)
Showbiz

Η Μαρία Αντωνά έκανε την πρώτη πρόβα νυφικού και είναι μία κούκλα! (photos)

Μπορεί η Μαρία Αντωνά τελευταία να πέρασε πολύ δύσκολα με όσα ακούγονταν και λέγονταν για τον αρραβωνιαστικό της Άρη Σοϊλέδη όμως εκείνο που της δίνει χαρά είναι οι ετοιμασίες που κάνει για τον γάμο τους. 

Είπαν πως είχε έρθει κοντά με τη Ναυσικά, μετά ότι απομονώνονταν στον Άγιο Δομίνικο με τη Σοφιάννα και πολλά πολλά άλλα.

Μπορεί να λύγισε κάποια στιγμή η όμορφη δημοσιογράφος, όμως δεν επέτρεψε στον εαυτό της να μην επανέλθει.

Και το έκανε με μεγάλη αξιοπρέπεια και κλείνοντας πολλά στόματα με τη συμπεριφορά της. Και τώρα είναι και πάλι αφοσιωμένη στις ετοιμασίες του γάμου της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, την ίδια ώρα που εκείνος προσπαθεί να επιβιώσει στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είναι μαζί εδώ και περίπου πέντε χρόνια και ύστερα από τον αρραβώνα τους άρχισαν να κάνουν και τις πρώτες ετοιμασίες για τον γάμο τους. Αυτές οι ετοιμασίες έπρεπε για λίγο να πάνε πίσω μετά την απόφαση εκείνου να λάβει μέρος στο Survivor.

Μπορεί το ταξίδι να ήταν και να συνεχίζει να είναι δύσκολο τόσο για εκείνον όσο και για την αγαπημένη του όμως δεν φεύγει κανένας από τους δύο από τον στόχο τους.

Στοχοπροσηλωμένη λοιπόν, η Μαρία Αντωνά βρίσκεται συνεχώς στο τρέξιμο για τις ετοιμασίες του γάμου τους που θα γίνει λίγο μετά την επιστροφή του Άρη στην Ελλάδα.

Σήμερα μάλιστα, η Μαρία Αντωνά έκανε και την πρόβα νυφικού. Δεν γνωρίζουμε αν έχει καταλήξει σε εκείνο που της αρέσει και της πηγαίνει περισσότερο, όμως σίγουρα θα είναι μία από τις ομορφότερες νύφες αν κρίνουμε από τις παρακάτω φωτογραφίες. Δείτε τις:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved