Ιωάννα Παλιοσπύρου: Στη Γαλλία χωρίς μάσκα - Σε κέντρο αποκατάστασης για τα τραύματά της (Video)
Showbiz

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Στη Γαλλία χωρίς μάσκα - Σε κέντρο αποκατάστασης για τα τραύματά της (Video)

 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασής στη Γαλλία και δημοσίευσε ένα βίντεο!

Όπως είναι γνωστό, τα χειρουργεία και οι θεραπείες δεν έχουν τελειώσει ακόμη και η ίδια κρατά τις ελπίδες της για ακόμα καλύτερη βελτίωση των τραυμάτων της.

Αυτό το διάστημα είναι στη Γαλλία, όπως αποκάλυψε για θεραπείες της σε κέντρο αποκατάστασης με ιαματικά νερά που βοηθούν την ανάπλαση του δέρματός της.

Θυμίζουμε πως η Ιωάννα έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση χωρίς μάσκα μέσα από την εκπομπή Πρωταγωνιστές. «Δεν ήθελα να δω το πρόσωπό μου. Απέφευγα να δω και τα χέρια μου. Στην τουαλέτα του νοσοκομείου είχα καθρέφτη και ήταν καλυμμένος για να μην δω τον εαυτό μου. Είχα την επιλογή, αλλά δεν τολμούσα. Ήρθε η ώρα που ήρθε ο γιατρός και μου έβαλε μέικ-απ και μου έδωσε ένα μικρό καθρέφτη. Κοιτάζω τον εαυτό μου για τρία δευτερόλεπτά, κρατάω την αναπνοή μου και λέω ΟΚ. Είδα τα μάτια μου, το ένα ήταν πολύ άσχημα, τα χείλη μου τραβηγμένα, δεν πίεσα τον εαυτό που πάρα πολύ. Έβλεπα στον ύπνο μου όνειρα για αυτά που ήθελα να ζήσω. Ξυπνούσα και έβλεπα το πρόσωπό μου και έλεγα όχι πάλι αυτός ο εφιάλτης. Είχαν πείσει τον εαυτό μου, πως αυτά που έβλεπα στον ύπνο μου ήταν η πραγματικότητα και αυτό που έβλεπα στον ξύπνιο μου ήταν ένας εφιάλτης» υπογράμμισε στη συγκλονιστική συνέντευξη στους Πρωταγωνιστές!

Δείτε το βίντεο με την Ιωάννα Παλιοσπύρου στη Γαλλία χωρίς μάσκα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved