Έλενα Αθανασοπούλου: Στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα η καταγγελία της για βιασμό
Showbiz

Έλενα Αθανασοπούλου: Στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα η καταγγελία της για βιασμό

Στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα βρίσκεται η καταγγελία της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου ότι βιάστηκε το 2010, σε ηλικία 21 ετών, από τον σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός», Κώστα Κωστόπουλο.

Με αφορμή τη μήνυση της ηθοποιού διατάχθηκε έρευνα, η οποία διεξάγεται από τις αστυνομικές αρχές με την εποπτεία εισαγγελικού λειτουργού.

Η ηθοποιός, Έλενα Αθαναστοπούλου έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του, ο οποίος αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση ενώ παραιτήθηκε από την σκηνοθεσία της γνωστής σειράς όταν αναγνώρισε το πρόσωπο του στις περιγραφές της καταγγέλλουσας.

Η ηθοποιός θα καταθέσει πρώτη πρώτη στο πλαίσιο της έρευνας και αναμένεται να εξεταστούν και άλλα πρόσωπα που φέρονται να τους είδαν το εν λόγω βράδυ.

Σημαντικός μάρτυρας της καταγγέλλουσας είναι φίλος του σκηνοθέτη και εκείνος του είχε αποκαλύψει τα γεγονότα της μοιραίας βραδιάς. Η έρευνα οδηγεί και τον γνωστό σκηνοθέτη στο κατώφλι του εισαγγελέα για παροχή εξηγήσεων, προκειμένου να ακουστεί και η δική του εκδοχή.

Τον τελευταίο λόγο για την άσκηση ή όχι ποινικής δίωξης σε βάρος του σκηνοθέτη έχει ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Να σας θυμίσουμε ότι πρωτομίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ μιας και είναι κάτι που την σημάδεψε πολύ και της στιγμάτισε την ζωή της και μεταξύ άλλων είπε: «Μιλάμε για ένα άγριο περιστατικό που έπρεπε να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί πέρασα από πολλά στάδια θυμού, θλίψης, οργής, πένθους, εγώ πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε, ήμουν 21»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved