Showbiz

Χριστίνα Κουλουμπή: «Μέσα από τον έρωτα ζωντανεύουν όλα μου τα «χρώματα»

Η Χριστίνα Κουλούμπη παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο που παίζει στη ζωή της ο έρωτας, αλλά και για πολλά άλλα.

Καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης. Ηθοποιός, σκηνοθέτης , σκηνογράφος και ενδυματολόγος με μια σπουδαία πορεία. Ο λόγος για τη Χριστίνα Κουλούμπη η οποία «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, γι’ αυτά που της δίνουν χαρά, γι’ αυτά που την πληγώνουν καθώς και για πολλά άλλα.

Η δημιουργία της δικής σας οικογένειας είναι, κάτι που υπάρχει στο μυαλό σας;

Είμαι πολύ συντροφικός άνθρωπος, αλλά υπάρχουν πολλές στιγμές που απολαμβάνω τη μοναχικότητά μου. Όπως λέει κι ο ποιητής «Αν είναι να ''ρθει, θε να’ ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει!».

Έρωτας. Πόσο σημαντικός είναι για εσάς;

Μέσα από τον έρωτα ζωντανεύουν όλα μου τα «χρώματα». Όταν ο έρωτας συναντά την ψυχή μου, χαίρομαι τη ζωή.

Τι σας δίνει χαρά;

Η δημιουργία και η αμοιβαία αγάπη που αναδύεται μέσα από ένα χάδι, ένα βλέμμα, μια πράξη. Με ευχαριστεί τόσο πολύ όταν συναντώ νέους άνδρες και νέες γυναίκες που είχαν επηρεαστεί θετικά από τις εικόνες και τα μηνύματα των παραστάσεων μας. Χαίρομαι όταν με αναγνωρίζουν μέσα από αγαπημένους τηλεοπτικούς ή και θεατρικούς χαρακτήρες (ναι κι αυτό έxει συμβεί) ή μέσα από τον ήχο της φωνής μου, που μπορεί π.χ. να τους θυμίσει την Άριελ τη μικρή γοργόνα και να τους ταξιδέψει στην αθωότητα των παιδικών τους χρόνων. Αυτό, για τη φωνή, μου το λένε πολύ συχνά, αφού μέσα από τα βιβλία και τα CD που εκδίδουμε στις εκδόσεις «ΚΑΡΜΙΝΑ», γινόμαστε η συντροφιά όλης της οικογένειας που επιλέγει να μάθει, αλλά και να ψυχαγωγηθεί μέσα από τις προσεγμένες στη λεπτομέρεια ηχογραφήσεις μας. Καμαρώνω να λέω ότι η φωνή μου στα παιδιά έχει καταπραϋντική δράση.

Τι σας πληγώνει;

Με πληγώνει η εγκατάλειψη που βλέπω είναι ανθρώπους ευαίσθητους, που έχουν πέσει στα ναρκωτικά. Με φοβίζει οποιαδήποτε εξάρτηση τραυματίζει την εξέλιξη, τη ζωή. θα ήθελα με ένα μαγικό ραβδί να γεμίσω τον ουρανό με «μπαλόνια ευγνωμοσύνης». Μετά, θα τα έσκαγα και... θα βρεχόμασταν όλοι από αυτό το πολύτιμο συναίσθημα. Μου φαίνεται αδιανόητο να μας έχει δοθεί το θεϊκό δώρο της ζωής κι εμείς να το σπαταλούμε κάνοντας κακό στον ίδιο μας τον εαυτό.

Στα δύσκολα τι σας δίνει δύναμη;

Μου δίνει δύναμη η ομορφιά της φύσης και η καλαισθησία που θέλω να με περιτριγυρίζει. Η φιλία, ο έρωτας, η Λάκσμι μου (η εξάχρονη σκυλίτσα μου). Με δυναμώνει η πίστη, όταν συναντώ ανθρώπους που δεν ξέρω ότι θα μου φωτίσουν απάτητα δρομάκια.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

Μαμά και κόρη πόζαραν αγκαλιά! Αναγνωρίζετε ποιες είναι;

Χριστίνα Κουλουμπή: Έγινε νονά!

Την αναγνωρίζετε;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved