Η Λίτσα Γιαγκούση περιγράφει την επική της τούμπα σε πίστα: «Η Μαρινέλα γέλαγε ασταμάτητα»
Showbiz

Η Λίτσα Γιαγκούση περιγράφει την επική της τούμπα σε πίστα: «Η Μαρινέλα γέλαγε ασταμάτητα»

Η Λίτσα Γιαγκούση μεσουρανούσε στις Αθηναϊκές πίστες και όχι μόνο, τη χρυσή εποχή του ‘90.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την επιλογή της να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και για το πιο δύσκολο βράδυ που έχει ζήσει στην επαγγελματική πορεία της.

-Πώς σε πετυχαίνω αυτήν την περίοδο;

Είμαι καλά. Γενικά περνάω πολλές ώρες στο σπίτι, κάνω κάποιες εμφανίσεις και τώρα είμαι σε συζητήσεις για κάποιες άλλες. Μένω κοντά στη φύση, βγαίνω καθημερινά για περπάτημα και προσπαθώ να περνάω τον χρόνο μου όσο πιο ήρεμα και όμορφα γίνεται, γιατί με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Επαγγελματικά, έχω αποφασίσει πλέον ότι θα κάνω πράγματα και συνεργασίες που με ευχαριστούν. Για την ακρίβεια, θα ακολουθώ το ένστικτό μου, το οποίο σπάνια βγαίνει λάθος και όποτε δεν το έχω ακολουθήσει, το έχω μετανιώσει.

-Γιατί έχεις απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας;

Τα φώτα της δημοσιότητας δεν τα κυνηγούσα ποτέ. Δεν έκανα δηλαδή πράγματα με απώτερο σκοπό να είμαι στη δημοσιότητα. Δεν προκαλούσα. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι θα μου πήγαινε να είχα γεννηθεί και 30-40 χρόνια πριν. Νιώθω ότι επαγγελματικά θα μου ταίριαζε πιο πολύ εκείνη η εποχή, σαν ιδιοσυγκρασία. Ήταν αλλιώς τα πράγματα, δεν υπήρχε αυτή η έκθεση που υπάρχει σήμερα, η οποία δεν λέω αν συμφωνώ ή όχι, αλλά δεν μου πηγαίνει και αυτό φυσικά μου έχει στοιχίσει στην καριέρα μου. Ωστόσο δεν έχω αποσυρθεί από τη δουλειά. Κάνω πραγματικά ό,τι καλύτερο μπορώ, έχω κυκλοφορήσει τραγούδια όλα αυτά τα χρόνια τα οποία δεν παίζονται στο ραδιόφωνο και αυτό δεν είναι ευθύνη μου.

-Γιατί πιστεύεις ότι δεν παίζονται τα τραγούδια σου στο ραδιόφωνο;

Δεν συμβαίνει μόνο με εμένα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο πια να παίξεις στο ραδιόφωνο, με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην τα μαθαίνει τα τραγούδια. Κι ίσως γι’ αυτό να νομίζουν ότι έχω αποσυρθεί, αλλά δεν είναι έτσι.

-Ποια είναι η πιο αγαπημένη συνεργασία που έχεις κάνει;

Έχω κάνει πολλές όμορφες συνεργασίες. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις καλή συνεννόηση, σεβασμό και να τα βρίσκεις με τον άλλον. Κάποιες συνεργασίες που θυμάμαι πάντα, είναι αυτή με την Άννα Βίσση και τον Καρβέλα, με τον Νότη Σφακιανάκη, με τον Πασχάλη Τερζή, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Σταμάτη Γονίδη και την Πίτσα Παπαδοπούλου.

-Ποιο είναι το πιο δύσκολο βράδυ που έχεις ζήσει στην πορεία σου στο τραγούδι;

Μεγάλο Σάββατο, δούλευα στη Θεσσαλονίκη με τον Σταμάτη Γονίδη και η μαμά μου ήταν στην Αθήνα και έπαθε εγκεφαλικό. Μετά από αυτό, εγώ έπρεπε το βράδυ να βγω κανονικά να τραγουδήσω. Δεν είχα άλλη επιλογή. Το έκανα και την επόμενη μέρα έφυγα για Αθήνα. Ήταν τρομερά δύσκολο. Εκείνη τη στιγμή βέβαια που τραγουδούσα, λειτούργησε και λίγο ψυχοθεραπευτικά όλο αυτό. Πάντα με βοηθάει το τραγούδι σε ό,τι κι αν με απασχολεί.

-Αμήχανες στιγμές έχεις ζήσει στις πίστες;

Αμήχανα ένιωθα με τις τούμπες που έχω φάει στην πίστα. Οι τούμπες μου είναι επικές. Στην αρχή, με το που γίνεται ντρέπομαι, αλλά μετά γελάω εκτός από τις λίγες φορές που έχω χτυπήσει. Ένα από τα καλύτερά μου ήταν όταν κατέβηκα όλα τα σκαλιά της πίστας με τον ποπό. Θυμάμαι μάλιστα κρατούσα στα χέρια μου το μικρόφωνο της Μαρινέλλας, καθώς κάναμε ένα τρίο εγώ, η Μαρινέλλα κι ένα άλλο κορίτσι. Έπρεπε λοιπόν να βγω τρεχάτη και χαριτωμένη και έφυγα από το πάνω πάνω σκαλί και κατέβηκα 7-8 σκαλιά με τον ποπό και χτύπαγε και το μικρόφωνο της Μαρινέλλας σε κάθε σκαλί, η οποία γέλαγε ασταμάτητα και δεν μπορούσε να με σηκώσει.

-Έχεις βιώσει ανταγωνισμό από συναδέλφους σου;

Έχω δεχτεί ανταγωνισμό από συναδέλφους, αλλά προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι και να μην στέκομαι σε αυτά. Μου έχουν συμβεί διάφορα. Όπως για παράδειγμα, μια συνάδελφος μου είχε πετάξει όλα τα πράγματα από το καμαρίνι. Θυμάμαι είχα γενική πρόβα κι όλα μου τα προσωπικά αντικείμενα τα είχε βγάλει από το καμαρίνι και τα είχε πετάξει στην πίστα. Δεν ξέρω ακόμα για ποιο λόγο το έκανε. Είχα γίνει έξαλλη. Ήξερα ποια κοπέλα το είχε κάνει, αλλά προσποιήθηκα ότι δεν γνώριζα, καθώς δεν μπορούσα να το αποδείξω. Μπορώ να σου πω ότι αργότερα με αυτό το κορίτσι γίναμε φίλες, αλλά δεν της είπα ποτέ τίποτα. Δεν ξέρει ότι γνωρίζω ότι το έκανε εκείνη.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved